Tomáš Šuhajda Rôzne

Na Zemplín feste viac ako sedem tisíc ľudí: Ak ste neboli, vychutnajte si atmosféru na fotkách!

Množstvo ľudí, vydarené počasie a ešte viac pivovarov než sa pôvodne očakávalo. Aj to bol druhý ročník Zemplín festu. Ak ste neboli osobne, vychutnajte si atmosféru aspoň na fotkách...

Ilustračný obrázok k článku Na Zemplín feste viac ako sedem tisíc ľudí: Ak ste neboli, vychutnajte si atmosféru na fotkách!
Zdroj: Dnes24.sk

Na Zemplín fest, ktorý sa uskutočnil v dňoch 13.-15. júna v Michalovciach pred Zlatým Býkom, si našlo cestu viac ako sedem tisíc ľudí. „Sme radi že všetko klaplo, vyšlo nám aj počasie, veď počas troch dní nespadla ani kvapka,“ hovorí organizátor festivalu Ľubomír Tongeľ, ktorého potešil aj záujem zo strany pivovarov. Presne 55 druhov piva hovorí za všetko…

„Najviac však teší to, že ľudia, s ktorými sme sa rozprávali, odchádzali spokojní. Mnohí neváhali prispieť ani na charitatívnu zbierku, čo nás tiež potešilo,“ pokračuje s hodnotením Tongeľ.

Festival sa chystajú zrealizovať aj o rok a pravdepodobne na rovnakom mieste. „Chceme vychytať ešte nejaké muchy z tohto ročníka a naďalej zlepšovať úroveň podujatia,“ poznamenal organizátor, ktorý je vďačný mestu a primátorovi mesta Michalovce Viliamovi Záhorčákovi za spoluprácu a takisto všetkým, ktorí si našli cestu na festival. Ten je tu o rok opäť.

Čo je Zemplín fest?

Festival zameraný na podporu potravinárskych firiem, jeho doménou sú tak rôzne špeciality, gurmánske lahôdky, ale aj degustácie rôznych pív, vín či destilátov. Samozrejmou súčasťou je kultúrny program a nechýbajú ani rôzne atrakcie pre deti, aby o zábavu mali postarané celé rodinky.

Na tomto druhom ročníku boli najväčším kultúrnym ťahákom Cigánski diabli, o moderovačku Zemplín festu sa postarali známi a obľúbení slovenskí herci Vlado Kobielsky a Braňo Bystriansky. Pozrite fotogalériu :-)

Foto: Peter Brendza

Zemplín fest 2014
12
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM