Tomáš Šuhajda Hokej

Na toto hokejoví fanúšikovia čakali: Zoznam hráčov, ktorí budú tvoriť kostru prvoligového MHK Humenné!

V utorok odštartuje MHK Humenné sériu prípravných zápasov pred štartom novej sezóny. A nebude to hocijaká sezóna, ale prvoligová! Fanúšikovia netrpezlivo očakávajú súpisku, s akými hráčmi do nej vstúpi humenský klub. Tu je prvá podoba zoznamu hráčov, ktorí budú obliekať dres MHK.

Ilustračný obrázok k článku Na toto hokejoví fanúšikovia čakali: Zoznam hráčov, ktorí budú tvoriť kostru prvoligového MHK Humenné!
Zdroj: Dnes24.sk

„MHK Bemaco Humenné odštartuje zajtrajším zápasom v Spišskej Novej Vsi prípravu na ľade pred očakávanou prvoligovou sezónou. Káder sa počas tréningov na suchu postupne kreoval,“ priblížila pre Humenné 24 Katarína Ferencová zo spoločnosti Bemaco.

Výsledkom sú podľa jej slov zvučné mená, ktoré budú nové súťažné obdobie bojovať za čo najlepšie výsledky v dresoch Humenného. A ktoré to sú konkrétne?

„Okrem obľúbeného útočníka Paľa Segľu si za Humenné tentokrát zahrá aj jeho brat Martin, ktorý v minulosti pôsobil v extraligovej Nitre, či prvoligovom Bardejove. Útok doplnia mená ako Baranok, Nagy, Farkaš, Podsedlý, Vartovník, Roháč, Mihalič, Ihnaťo a Renčok. V obrane si zahrá Ladislav Hopkovič, Kramár, Roháčik, Grega, Horváth, Hargaš a Krempašský. Brániť budú Kmeť a Zgibor,“ prezradila K. Ferencová.

Doplnila, že výkony jednotlivých hráčov počas prípravy môžu stále vplývať na celkový výsledok súpisky. Káder bude definitívne uzavretý až s príchodom súťažného obdobia.

Na záver ešte jedna aktualita z hokejového prostredia, vstup do prvej ligy ovplyvní aj cenu vstupeniek na zápasy a verejné korčuľovanie. „Nová cena vstupenky na súťažné hokejové stretnutia vrátane prípravných bude po novom 2 eurá. Cena lístkov na verejné korčuľovanie bude pre dospelých 2 eurá/2hodiny a pre deti 1 euro/2 hodiny,“ ozrejmila K. Ferencová.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM