Tomáš Šuhajda Rôzne

Na tomto úseku Humenné - Vranov hrozí pokuta: Predpisy tu porušíte, ani si to nevšimnete!

Úsek na ceste z Humenného smerom na Vranov, kde ľahko hoci aj nechcene porušíte predpisy. Problémová pre šoférov totiž môže byť značka obce, na ktorú jednoducho zabudnete, mylne si ju priradíte k inej obci alebo ste ešte nepostrehli zmenu, keďže sa predtým nachádzala na inom mieste.

Ilustračný obrázok k článku Na tomto úseku Humenné - Vranov hrozí pokuta: Predpisy tu porušíte, ani si to nevšimnete!
Zdroj: Dnes24.sk

Po zaplatenej pokute nás na svoju skúsenosť upozornil čitateľ. „Nešiel som tadiaľ prvýkrát, už nespočetne krát, no policajti ma zastavili až teraz. Pri vstupe do Tovarného som mal pocit, že značka obce ešte len príde,“ vysvetľuje. Namiesto značky ho však zastavili policajti za prekročenie rýchlosti. Bol totiž už dávno v obci.

Na ceste do Tovarného v smere z Humenného tak najprv príde značka obce, potom jeden dom a zákruta, na ktorej je taktiež odbočka do ďalšej obce. Vašim cieľom je však pokračovať v Tovarnom a po zákrute príde dlhý úsek, kde žiadne domy nenájdete. Pozrite fotogalériu…

A tú sa ľahko môžu dostať vodiči do problémov. Niektorí po zákrute a pred úsekom nepripomínajúcim obec na značku jednoducho zabudnú, iní si značku pred zákrutou môžu mylne priradiť k obci, do ktorej je možné v zákrute odbočiť a ďalší si z nie tak dávnej minulosti môžu pamätať, že značka obce sa nachádzala až v druhej polovici tohto úseku a na zmenu si ešte nezvykli.

Tak či tak, ak si na vás pod kopcom počkajú policajti a vy nejdete rýchlosťou, aká je povolená v obci, o pokutu máte postarané.

Na tomto úseku Humenné - Vranov hrozí pokuta
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM