Tomáš Šuhajda Rôzne

Na svoje si tento týždeň prídu v Humennom aj milovníci divadla či hitov Gipsy Čáve

Máme tu ďalší týždeň a aj počas neho sa v Humennom dá vyraziť na rôzne podujatia. Vyberiete si z našich tipov?

Ilustračný obrázok k článku Na svoje si tento týždeň prídu v Humennom aj milovníci divadla či hitov Gipsy Čáve
Zdroj: TASR

Pondelok: Florbalisti vs. futbalisti

Už v pondelok sa v Mestskej športovej hale uskutoční zaujímavý priateľský florbalový zápas medzi žiakmi Florbalového klubu Humenné a mužmi Futbalového klubu Humenné. Duel sa začne o 17:00 hod.

Utorok: Joker

Ešte te ste naň neboli? V utorok o 19:30 hod. bude Kino Fajn premietať americkú snímku Joker. Popis: Najikonickejší batmanovský záporák a jeho cesta za šialenstvom… Skrachovaný komediant Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) sa dlho pohybuje na tenkej hranici medzi realitou a šialenstvom. V jeden deň sa potuluje vo svojom obleku klauna po uliciach Gotham City a dostáva sa do konfliktu s brutálnymi zlodejmi. Pomaly sa roztáča špirála udalostí, ktorá vyústi do hrozivých rozmerov. Opustený Fleck začne čoraz viac prepadať do hlbín šialenstva a postupne sa mení v ikonického zločinca, ktorého už čoskoro bude svet poznať pod menom Joker.

Piatok: Panikári

V Dome kultúry si budete môcť vychutnať divadelnú komédiu s pesničkami nazvanú Panikári. Ide o chlapskú odpoveď na Klimaktériu. V akcii uvidíte známych hercov Marcela Ochráneka, Juraja Hrčku a Jakuba Rybárika. Divadlo sa začne o 19:00 hod.

Piatok: Štvorlístok

History Art & Music Club prichádza s novým modelom predstavovania legendárnych, aj menej známych skupín pod názvom Štvorlístok. Tentoraz čaká návštevníkov v piatok prezentácia videoklipov 4 skupín (Nirvana, Pearl Jam, Alice In Chains, Soundgarden), ktoré pôjdu na plátne v zmiešanom poradí. Začiatok o 20:00 hod.

Piatok: Gipsy Čáve

V piatkovú noc sa v Mega Night Clube predstaví skupina z Topoľčian Gipsy Čáve. Tú azda najväčšmi preslávil song Topolčanská Zlatokopka s takmer dva a pol miliónmi zhliadnutí.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Videli ste zábery zo Sídliska pod Sokolejom, ktoré sme vám priniesli počas minulého týždňa? Takto prebieha výstavba novej bytovky…

Zdroj: Dnes24.sk

Na archívnej fotke: Marcel Ochránek

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM