Tomáš Šuhajda Rôzne

Na svoje si prídu milovníci divadla, deti i pártychtiví: TOP 5 novembrových akcií v Humennom

Nový mesiac, nové lákadlá. Aj november prinesie do nášho mesta nejednu atraktívnu akciu. Ktorá vás z nasledujúceho redakčného výberu TOP 5 zaujme najviac?

Ilustračný obrázok k článku Na svoje si prídu milovníci divadla, deti i pártychtiví: TOP 5 novembrových akcií v Humennom
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

15. november: EGO Live

Slovenský raper Michal Straka – Ego sa po roku vráti do Arena Night Clubu. Meno, ktoré zrejme netreba bližšie predstavovať. V Humennom sa predvedie so svojou live šou.

15. november: Gipsy Čáve

Castle Music Club avizuje na 15. novembra skvelú párty, kde budú hrať Gipsy Čáve aj s celou kapelou a to po celú noc. Skupinu z Topoľčian azda najviac preslávil song Topolčanská Zlatokopka s takmer dva a pol miliónmi zhliadnutí.

17. november: Paci Pac a kamaráti

Aj deti si počas novembra prídu na svoje. Napríklad, do Domu kultúry zavíta v rámci svojho jesenného turné obľúbená dvojica Paci a Pac, ktorá sa hlási s úplne novou šou, plnou chytľavých pesničiek, veselých postavičiek a krásnych kulís.

21. november: Už ti nikdy nenaletím

Tešiť sa môžu aj milovníci divadla. V Dome kultúry odohrajú známi slovenskí herci komédiu Už ti nikdy nenaletím. O manipulácii, podvodoch a mimoriadnom prekvapení na záver. Predstavia sa Maroš Kramár, Henrieta Mičkovicová, Marko Igonda a Lenka Barilíková.

22. november: Michael Szatmary – Profesionálny Žid

V History Art & Music Clube sa predvedie Michael Szatmary, jedno z najjagavejších mien na slovenskej stand-up comedy scéne. A to v rámci tour so svojím špeciálom, ktorý dostal názov Profesionálny žid. Ako hosť sa predstaví Joe Trendy.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Ďalšie možnosti trávenia voľného času a kultúrneho vyžitia ponúka v Humennom aj nové združenie NERV Platforma. Toto sú momentky z letných podujatí.

V OBRAZOCH: Nové združenie ponúka Humenčanom a spol. kultúrne vyžitie
30
Galéria
Zdroj: NERV Platforma

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM