Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Na Šírave sa uskutoční ďalší zraz motorkárov: Na toto sa tešte pri zemplínskom mori!

Na Zemplínskej šírave sa už onedlho uskutoční ďalší ročník Motozrazu Sveta motocyklov. Na čo všetko sa môžete tešiť?

Ilustračný obrázok k článku Na Šírave sa uskutoční ďalší zraz motorkárov: Na toto sa tešte pri zemplínskom mori!
Zdroj: TASR

Zemplínsku šíravu čaká už o pár týždňov najväčšie podujatie svojho druhu v strednej Európe – Motozraz Sveta motocyklov. Ten sa uskutoční od 17. do 20. augusta.

Tisícky motorkárov

Motozraz Sveta motocyklov každoročne priláka tisícky motorkárov a to aj svojim atraktívnym programom. Každoročne sa v ňom objavujú osvedčené veci, ale aj novinky. Na Zemplínskej šírave si túto akciu budete môcť vychutnať už onedlho a to od štvrtku 17. augusta až do nedele 20. augusta. Súčasťou spomínaného motozrazu sú aj spoločné výjazdy, ktorých sa zúčastňuje množstvo motorkárov.

Pohľad na kolóny motorkárov je veľkým lákadlom nielen pre všetkých Zemplínčanov. Účastníci sa so svojimi nablýskanými strojmi vydajú v piatok 18. augusta do Michaloviec, kde sa zapoja do zábavného programu na námestí. Prídu na veľkých čoproch, naleštených krujzroch, parádnych naháčoch, rýchlych jogurtoch, praktických endurách a ďalších svojich miláčikoch.

Hudobné koncerty

Tri letné noci na Zemplínskej šírave budú nabité aj dobrou hudbou a organizátori opäť vsadili okrem nováčikov aj na osvedčené kapely, ktoré už zožali úspech na predchádzajúcich ročníkoch. Na motozraze vystúpi aj napríklad skupina Polemic. Z najväčších hviezd je podľa organizátorov istá tiež kapela Arakain.

Lákadlom je i koncert AB-CD. Nováčikom na tohtoročnom Motozraze Sveta motocyklov bude napríklad skupina Karpina. Obrovskej obľube sa tešia aj revivalové formácie a na tomto ročníku motozrazu sa možete tešiť napríklad na Rammstein Revival. Návštevníci uvidia i detailne prepracovanú pyrotechnickú šou.

Adrenalínová šou

Na Zemplínsku šíravu príde aj jeden z najlepších českých jazdcov stuntridingu – Adam Peschel, ktorý sa predstaví s adrenalínovým programom. Adam nepocestuje na Zemplínsku šíravu sám, vezme so sebou aj partičku podobne šialených jazdcov, ktorí si hovoria Special Brothers a parádnu adrenalínovú šou predvedú nielen na motorkách, ale aj na štvorkolkách. Z programu to nie je stále všetko. Viac informácií o programe vám prinesieme čoskoro.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM