Rôzne

Na plavárni v Humennom došlo k zmenám: Vynovené šatne, nová dlažba aj 3D maľba!

Pred letnom sezónou sa pracovalo na obnovení vonkajšej časti kúpaliska v Humennom, no nemálo prác odvtedy prebehlo aj vo vnútri. Veď si to pozrite...

Ilustračný obrázok k článku Na plavárni v Humennom došlo k zmenám: Vynovené šatne, nová dlažba aj 3D maľba!
5
Galéria
Zdroj: MsÚ Humenné

Ešte začiatkom roka bola zrekonštruovaná recepcia vo vestibule kúpaliska. Aktuálne k nej už pribudla aj nová dlažba a hliníkové dvere. V predsieňach pred vstupom do šatní sa vymenil nový obklad, lavičky a pribudli tiež moderné sušiče vlasov pre dámy aj pánov. Informovala o tom Michaela Dochánová z tlačového referátu Mestského úradu v Humennom.

„Čo sa týka detského výukového bazéna, toho sa zmeny dotkli najviac, pretože prispeli k lepšej pohode najmenších návštevníkov kúpaliska. Na zníženie stropu sa tu použil sadrokartónový obklad, do ktorého boli namontované svetelné LED panely. Okrem toho sa kompletne vymenilo staré okno za nové 8 metrové z trojskla. Navyše sa opravila vzduchotechnika a namontované boli aj nové reproduktory. Na všetky opravy boli použité špeciálne hydromateriály odolné vlhkému prostrediu,“ priblížila ďalej M. Dochánová.

Doplnila, že najpútavejšiu zmenu predstavuje obrovská 3D maľba na protiľahlej stene detského bazéna, ktorá imituje živý podmorský svet plný farebných koralov a rôznych vodných živočíchov.

Podľa M. Dochánovej ďalšie rekonštrukcie sa dotkli aj miest, ktoré návštevníci bežne nevidia, ako je napríklad strojovňa pod bazénom. Tu pribudli nové výmenníky, ktoré zohrievajú vodu v plaveckom bazéne na 27°C. „Rekonštrukčné práce na kúpalisku boli v hodnote približne 20 000 eur,“ dodala.

Videli ste už zmeny v humenskej plavárni? Pozrite si ich na FOTKÁCH
5
Galéria
Zdroj: MsÚ Humenné
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM