Rôzne

Na ktoré zavítate vy? Najzaujímavejšie podujatia v Humennom na najbližšie dni

Viete o nich? Pozrite si prehľad podujatí, ktoré sa v našom meste uskutočnia počas tohto týždňa a ktoré sme vybrali ako tie najzaujímavejšie.

Ilustračný obrázok k článku Na ktoré zavítate vy? Najzaujímavejšie podujatia v Humennom na najbližšie dni
Zdroj: Dnes24.sk

Utorok: Cestovateľský večer

V utorok sa v kaviarni CheckMate bude konať Cestovateľský večer s Jakubom Andorom: Stopom po Južnej Amerike. Ak chcete vedieť, ako tieto končiny sveta videl a precítil Jakub počas svojej nízkorozpočtovej cesty stopom, vedzte, že podujatie odštartuje o 18:30 hod.

Streda: Humenné – Skalica

V stredu sa odohrá na humenskom zimáku hokejový zápas medzi domácim MHK Humenné a HK Skalica. Prídete povzbudiť? Úvodnú buly hodí rozhodca o 17:30 hod.

Štvrtok: Dámska šatňa

Milovníci divadla si prídu vo štvrtok na svoje. Dom kultúry bude od 19:00 hod. dejiskom predstavenia Dámska šatňa. Tešiť sa môžete na komédiu v podaní štyroch vynikajúcich herečiek Divadla Andreja Bagara v Nitre, konkrétne na Evu Pavlíkovú, Lenku Barilíkovú, Alenu Pajtinkovú a Janu Kovalčíkovú.

Piatok: Október MINI FEST

V piatok od 20:00 hod. môžete v History Art & Music Clube zažiť Október MINI FEST. Predstavia sa rockové kapely Fictive Marry, A Chance to Survive a The Now. Akcia bude spojená aj so špeciálnou pivnou ponukou a tombolou.

Piatok: Strapo

Do Arena Night Clubu príde Humenčanov a spol. v piatok v noci zabaviť známy slovenský raper a freestyler Strapo. Vystúpi so šou k jeho aktuálnemu albumu. Chýbať nebude autogramiáda, fotogramiáda a merchandise.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM