Rôzne

Na Krámovej dvojnásobný zásah hasičov v tom istom čase: Najprv búračka, následne aj požiar!

V Humennom v oblasti Krámová mali hasiči 2.8. popoludní plné ruky práce. Na miesto boli privolaní kvôli dopravnej nehode, po jej zdokumentovaní začalo za jazdy horieť vozidlo prichádzajúce zo Sniny do Humenného!

Ilustračný obrázok k článku Na Krámovej dvojnásobný zásah hasičov v tom istom čase: Najprv búračka, následne aj požiar!
Zdroj: Dnes24.sk

V priekope na streche

2.8.2013 bola o 14:32 na linku 150 ohlásená dopravná nehoda dvoch motorových vozidiel v oblasti Krámová. Po príchode na miesto nehody sa zistilo, že na ceste 1. triedy sa nachádza v priekope na streche osobné motorové Fiat Uno, ktoré malo kolíziu s druhým vozidlom Škoda Superb. Vodič Fiatu Uno bol mimo vozidla v ošetrovaní RZP s ľahkými zraneniami a vodička druhého auta bola bez zranení.

Vytekajúca nafta

Na mieste zásahu sa tiež zistilo, že z havarovaného vozidla FIAT UNO vyteká motorová nafta. Príslušníci pomocou havarijného tmelu utesnili poškodenú nádrž na vozidle a tým zabránili vytekaniu nafty. Vytečená nafta z vozovky bola pomocou vapexu a sorbčných materiálov z cesty zozbieraná do plastovej nádoby. Príslušníci ďalej na mieste zásahu zabezpečili vozidlo proti požiaru a to odpojením akumulátora.

Horiace auto

Polícia zdokumentovala nehodu a následne vozidlo prichádzajúce v smere zo Sniny do Humenného cca 300 m od už zdokumentovanej nehody začalo za jazdy horieť. Príslušníci okamžitým zásahom horiace vozidlo uhasili vysokotlakým prúdom. Majiteľ horiaceho vozidla stihol vozidlo opustiť a je bez zranení. Včasným zásahom nedošlo k veľkej škode na horiacom aute.

Po uhasení vozidla sa príslušníci vrátili k prvej dopravnej nehode, kde asistovali odťahovej službe a polícii vytiahnuť vozidlo z priekopy a naložiť ho na vozidlo odťahovky.

Zdroj, foto: OR HaZZ v Humennom

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM