Rôzne

Na čo sa môžeme tešiť v júni? Prehľad top akcií, ktoré sa uskutočnia v Humennom

Značte si do svojich kalendárov. Jún je už pred dverami a my sme vybrali top podujatia, ktoré sa počas neho uskutočnia práve v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku Na čo sa môžeme tešiť v júni? Prehľad top akcií, ktoré sa uskutočnia v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

1. jún: Medzinárodný deň detí

Prvé júna je Medzinárodný deň detí a tie bude čakať popoludní program aj pred humenským Domom kultúry. Pripravená bude prezentácia Hasičského záchranného zboru aj Policajného zboru a športové popoludnie. Vaše ratolesti sa tiež môžu tešiť na rozprávku Tri prasiatka a vlk v podaní hercov Spišského divadla.

3. jún: Alexandrovci

Začiatkom júna dorazia do Humenné aj svetoznámi Alexandrovci a to v rámci ich európskeho turné k 90. výročiu založenia súboru. Hosťom koncertu, ktorý sa bude konať na zimnom štadióne, bude slovenská speváčka Kristína. Zažijete 130 umelcov, okrem iných napríklad sólistu Vadima Ananjeva, ktorý je prezývaný Mr. Kalinka…

12. jún: Zlatá európska liga mužov a žien

V humenskej športovej hale sa predstavia slovenské reprezentačné tímy mužov a žien a to v rámci Zlatej európskej ligy 2019. Mužov čaká v našom meste zápas proti Lotyšom, ženy nastúpia proti reprezentačnému výberu Česka.

15. jún: HE – FEST

History Art & Music Club naplánoval na 15. júna festival humenských kapiel s názvom HE – FEST. Prebiehať bude na dvoch pódiách, najprv vonku a druhé bude v klube. Predstavia sa MPM trio, Face the whisper, The Beatles acoustic, PETCOMPANY, The Spants, SIX PLANETS. Vonku nebudú chýbať festivalé stany.

21. jún: Neber drogy, ber hudbu

Tradičná akcia pre mladých Neber drogy, ber hudbu sa v Humennom uskutoční aj tento rok. V tomto ročníku vsadilo mesto na speváčku a kapely späté práve s Humenným. Predstavia sa humenské kapely S.P.L.N. či Jeno´S brothers. Okrem nich aj ženská kapela Girls from the moon s Humenčankou Monikou a vystúpi tiež humenská rodáčka Lea Danis. Podujatie sa uskutoční pred Domom kultúry.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

V rámci HE – FESTU sa predstaví aj nová humenská kapela Petcompany. Pozrite si jej zábery z nahrávacieho štúdia.

Na svete je nová humenská kapela: Pozrite si fotky z nahrávacieho štúdia
10
Galéria
Zdroj: Petcompany

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM