Rôzne

Na aké víkendové akcie v našom meste odporúčame si vyraziť? Tu sú...

V našom článku si môžete pozrieť, na aké aktuálne víkendové podujatia v našom meste vám odporúčame si vyraziť.

Ilustračný obrázok k článku Na aké víkendové akcie v našom meste odporúčame si vyraziť? Tu sú...
Zdroj: Dnes24.sk

Trhlina

V sobotu aj v nedeľu o 19:30 hod. dáva Kino Fajn očakávaný slovenský thriller s názvom Trhlina. Popis: Nezamestnaný absolvent Igor objaví záznamy výpovedí psychiatrického pacienta Waltera Fischera. Ten pred sedemdesiatimi rokmi záhadne zmizol v pohorí Tribeč, a keď sa po vyše dvoch mesiacoch rovnako záhadne objavil, mal na tele čudné popáleniny a zranenia. Bol dezorientovaný, nedokázal vysvetliť, čo sa mu stalo, už nikdy sa nespamätal. Igor pátra ďalej a s údivom zisťuje, že zmienky o tajomnom miznutí ľudí v tomto pohorí siahajú hlboko do histórie. Hrôzostrašných prípadov pribúda. Igor sa s priateľkou Miou, konšpirátorom Andrejom a tvrdým skeptikom Dávidom vyberie na výpravu priamo do tribečských lesov, kde zažijú čosi vymykajúce sa chápaniu. Spočiatku nevinné pátranie sa končí tragicky.

Zoči Voči / Metropolis

Do Humenného zavítajú tento víkend, konkrétne v sobotu, aj dve známe slovenské rockové kapely a to Zoči Voči a Metropolis, aby sa predviedli na spoločnej akcii. Koncert týchto kapiel sa uskutoční v History Art & Music Clube so začiatkom o 20:00 hod.

Turnaj v stolnom futbale

Zaujímavé podujatie si môžu skúsiť všetci, ktorí majú pocit, že sú v tom dobrí. V Bare Impulz sa v sobotu od 20:00 hod. uskutoční turnaj dvojíc (dvaja proti dvom) v stolnom futbale.

Hokej

MHK Humenné čaká túto nedeľu posledný domáci zápas základnej časti. A v ňom privíta súpera z vrchných priečok tabuľky, HC Topoľčany. Úvodné buly hodí rozhodca o 18:00 hod.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Titulné foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM