Krimi

Muž v Humennom čelil úderom päsťami a spadol na chodník: Po hospitalizácii zomrel!

Mikuláš (29) v Humennom podľa polície najmenej 4-krát udrel päsťami do oblasti hlavy muža, ten spadol na chodník a po hospitalizácii v nemocnici zomrel.

Ilustračný obrázok k článku Muž v Humennom čelil úderom päsťami a spadol na chodník: Po hospitalizácii zomrel!
Zdroj: Dnes24.sk

Uznesením vyšetrovateľa Odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva policajného zboru v Humennom bolo vznesené obvinenie 29– ročnému Mikulášovi zo zločinu zabitia spáchaného v súbehu s prečinom výtržníctva.

„Mikuláš 26. októbra vo večerných hodinách pred jedným z pohostinstiev v Humennom vstúpil do slovnej hádky a vzájomného ,,naťahovania sa,, dvoch mužov, pričom jednému z nich najmenej 4-krát udrel päsťami do oblasti hlavy. Napadnutý muž spadol na chodník, boli mu spôsobené mnohopočetné poranenia, následkom ktorých po hospitalizácii v nemocnici podľahol,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Obvinený mladík je zadržaný v cele policajného zaistenia, vyšetrovateľ na neho spracoval podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby. „Ak sa Mikulášovi vina preukáže, hrozí mu trest odňatia slobody na sedem až desať rokov,“ dodala Migaľová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM