Tomáš Šuhajda Rôzne

Môžeme sa tešiť, ďalší víkend je už pred nami: Lákadlá v Humennom, ktoré vám spríjemnia voľné dni

Ani sme sa nenazdali a ďalší víkend už klope na dvere. Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? V Humennom môžete zažiť aj takéto lákadlá...

Ilustračný obrázok k článku Môžeme sa tešiť, ďalší víkend je už pred nami: Lákadlá v Humennom, ktoré vám spríjemnia voľné dni
Zdroj: Dnes24.sk

Ďalší víkend je už pred nami. Je ten pravý čas sa rozhodnúť, ako ho chcete prežiť. Ak máte chuť si vyraziť na nejaké zaujímavé podujatie, prinášame vám zopár tipov.

Tanečná zábava s Geroc´k-om

Čo tak zo seba vytancovať celý pracovný týždeň počas jediného večera? Z piatkových disko tentoraz vyberáme Tanečnú zábavu v Karpatia bare, v ktorom návštevníkov bude baviť kapela GEROC´K a…

Latino párty

…Ďalším tipom je Latino párty v El Son de La Havana, kde vás roztancuje a to v kubánskych rytmoch Eusebio.

Futbalový megašláger

V sobotu je na programe futbalový megašláger piatej vihorlatsko-dukelskej ligy. Domáci Humenčania privítajú Ptičie. Súboj prvého s druhým. Rozdiel medzi nimi je minimálny – tri body. Výkop zápasu je naplánovaný na 15:30. Hrá sa na ihrisku Pri mlyne.

Londýn v plameňoch

V piatok a v sobotu o 19:30 dávajú v Kine Fajn akčnú novinku – Londýn v plameňoch. Americko-britský film si budete môcť pozrieť s českými titulkami.

Biely dom už dobyli a teraz si teroristi zoberú ešte väčšie sústo. Na pohreb britského premiéra sa zídu lídri celého západného sveta a vďaka bezpečnostným manévrom by Londýn v tej chvíli mal byť tým najbezpečnejším miestom na zemi. Namiesto toho sa však stane smrtiacou pascou. Prekvapivé a drvivé útoky za sebou zanechajú svetových vodcov v pozíciách mŕtvol, výbuchy šíria skazu a monumenty anglickej metropoly sú v plameňoch. Londýn a západný svet sa behom chvíle ocitnú na kolenách.

Koncert Honzu Nedvěda

Azda najznámejší český folkový a trampský pesničkár sa po takmer dvojročnej prestávke vracia na pódium. A v nedeľu sa predstaví v Humennom. Dejiskom koncertu bude divadelná sála Domu kultúry. Nedvěd si k spolupráci prizval dve ďalšie hudobné osobnosti: Jindru Konířa – hráča na klávesové nástroje, dirigenta, skladateľa, aranžéra a Pavla Helana – pesničkára, hráča na gitaru a ukulele, skladateľa, pohotového moderátora a sprievodcu relácie.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM