Zuzana Ročeňová Rôzne

Motozraz na Šírave plný romantiky OBRAZOM: Tento pár si tu povedal ÁNO

Tá pravá motorkárska svadba sa uskutočnila na 13. ročníku Medzinárodného motozrazu sveta motocyklov na Zemplínskej šírave. Snúbenci na pár hodín vymenili motorkársky výstroj za biele svadobné šaty a oblek. Svoje áno si povedali pred stovkami motorkárov.

Ilustračný obrázok k článku Motozraz na Šírave plný romantiky OBRAZOM: Tento pár si tu povedal  ÁNO
Zdroj: Dnes24.sk

Zemplínska šírava sa cez víkend stala mekkou motorkárov. Na 13. ročníku Motozrazu sveta motocyklov sa zišlo približne 4 500 motorkárov. Krásne stroje, zvodné ženy, bohatý program a veľa zábavy. Jedným slovom, bolo sa opäť na čo pozerať!

Príjemným spestrením motozrazu bola naozajstná motorkárska svadba. Svoje áno si pred stovkami motorkárov povedali Dana z obce Oslany a Martin zo Žiliny, ktorí sú pravidelnými účastníkmi motozrazu. Na pár hodín si odložili prilby a motorkársky výstroj vymenili za svadobné šaty a oblek. Mladý pár zosobášil starosta obce Vinné Jozef Kráľ, v katastri ktorej sa svadba konala.

„Najväčší záujem bol o naozajstnú motorkársku svadbu, bolo to naozaj veľmi dôstojné a celá tá atmosféra a nálada sa potom odzrkadlila aj na celom motozraze,“ uviedol jeden z organizátorov podujatia Michal Tvrdý. Na spoločnú cestu životom vykročili mladomanželia po svadobnom obrade za zvuku burácajúcich motoriek.

Foto: Dnes24.sk/archív Svet motocyklov

Zdroj: Dnes24.sk/TASR

Romantická svadba na zraze motorkárov
3
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM