Tomáš Šuhajda Rôzne

Mladý Humenčan chce v Prahe zabojovať o titul kráľa barmanov! Pozrite si jeho VIDEO vizitku z rodného mesta

Aj v Humennom sa rodia šikovní a ambiciózni ľudia. Najnovším príkladom je mladý barman, ktorý sa prihlásil do medzinárodnej súťaže BARTENDER X GAMES, kde chce zabojovať o titul kráľa barmanov.

Ilustračný obrázok k článku Mladý Humenčan chce v Prahe zabojovať o titul kráľa barmanov! Pozrite si jeho VIDEO vizitku z rodného mesta
Zdroj: Dnes24.sk

Prvou úlohou súťažiacich barmanov je natočiť VIDEO vizitku – 30-sekundovú ochutnávku zo svojho umenia. Tí najlepší sa stretnú vo finále, ktoré sa uskutoční 15. mája v Prahe.

Mladý barman Tomáš Buksa sa rozhodol natočiť svoje video v rodnom meste. Pozrite si ho vo videogalérii! Okrem verejnosti bude vo finále rozhodovať aj porota zložená z profesionálov, ktorých bude dopĺňať krásna a známa česká modelka Taťána Kuchařová.

Pri hlasovaní môžete Tomášovi pomôcť aj vy, pomôže totiž každý lajk na jeho profil na stránke BARTENDER X GAMES – http://www.bartenderxgames.cz/tomasbuksa.php.

Mladý Humenčan sa túži presadiť vo svete flair-u. „Baví ma to a rád sa v tom zdokonaľujem. Napredovať chcem aj prostredníctvom rôznych súťaží a pokúsiť sa vyniknúť,“ hovorí barman Tomáš Buksa.

Cieľom súťaže je priblížiť verejnosti kúzlo koktejlov či poukázať na prácu skutočných barmanov ako vysoko kvalifikovaných odborníkov a ich schopnosti a znalosti, ktoré ďaleko presahujú hranicu obyčajného nalievania (alkoholických) nápojov. Držíme Tomášovi prsty!

TIP: Nastavte si najvyššiu kvalitu Youtube videa.

Tomáš Buksa - Bartender X GAMES
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM