Krimi

Mladý Humenčan (19) obvinený pre drogy: U Martina našli marihuanu na dve dávky, hrozia mu až 3 roky!

Ďalší mladý Humenčan má na krku obvinenie pre drogy. Dôvodom je kontrola, ktorou policajti podrobili Martina pri bytovke na Ul. Dargovských hrdinov. V prípade dokázania viny mu hrozí až trojročné väzenie.

Ilustračný obrázok k článku Mladý Humenčan (19) obvinený pre drogy: U Martina našli marihuanu na dve dávky, hrozia mu až 3 roky!
Zdroj: TASR

„Pri bytovom dome na Ul. Dargovských hrdinov bol príslušníkmi kriminálnej polície počas kontroly u 19-ročného Martina nájdený balíček sušiny neznámej látky a nezisteného objemu, svetlozelenej farby zabalenej v igelitovom vrecúšku,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Podľa ďalších slov policajnej hovorkyne, na základe kriminalisticko-expertízneho skúmania bolo preukázané, že sa jedná o sušinu marihuany, o hmotnosti 690 mg. „Z uvedeného množstva by bolo možné vyrobiť minimálne dve obvykle jednorazové dávky drogy. Martin teda neoprávnene prechovával pre vlastnú potrebu omamnú a psychotropnú látku,“ uviedla Migaľová.

Polícia obvinila mladíka z prečinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov a prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi. „Momentálne je stíhaný na slobode, no v prípade preukázania viny mu hrozí väzenie až na tri roky,“ dodala Migaľová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM