Krimi

Mladý čašník (28) lieta v problémoch: Za to, čo vyviedol svojmu zamestnávateľovi, mu hrozia až 2 roky!

Muži zákona obvinili z prečinu krádeže a z prečinu podvodu mladého Brestovčana (28). Ten podľa polície ako čašník v jednej z pivární v Humennom mal okradnúť zamestnávateľa a napožičiavať si peniaze aj od kolegu, ktoré mu doteraz nevrátil.

Ilustračný obrázok k článku Mladý čašník (28) lieta v problémoch: Za to, čo vyviedol svojmu zamestnávateľovi, mu hrozia až 2 roky!
Zdroj: TASR

„Brestovčan mal od decembra roku 2013 až do júla roku 2014 ako účtujúci čašník v jednej z pivární v Humennom odcudziť z kasy za predaj tovaru finančnú hotovosť takmer 1 100 eur. Rovnako z kasy na vyplácanie výhier z výherných automatov odcudzil sumu vo výške 1 200 eur,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Podľa ďalších Migaľovej slov bolo šetrením zistené, že obvinený muž si opakovane požičal peniaze aj od svojho kolegu a to v celkovej hodnote 500 eur, ktoré mu doteraz nevrátil.

Polícia obvinila mladíka z prečinu krádeže a z prečinu podvodu. „V prípade dokázania viny mu hrozí väzenie až na dva roky,“ uzavrela Migaľová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM