Krimi

Mladík (19) zo Zubného narazil do stromu: Kvôli tomuto mu hrozí až rok vo väzení!

Mladík (19) zo Zubného sa podľa polície plne nevenoval vedeniu auta a narazil s ním do stromu. Nehoda má však zápletku. Zistenie mužov zákona môže podľa policajnej správy znamenať pre Vlada v prípade dokázania viny až rok vo väzení.

Ilustračný obrázok k článku Mladík (19) zo Zubného narazil do stromu: Kvôli tomuto mu hrozí až rok vo väzení!
Zdroj: TASR

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, Vlado zo Zubného šoféroval v nedeľu 27. marca krátko pod polnocou auto značky Renault Thalia a to po Ul. Palárikovej v Snine. „Pričom počas jazdy sa plne nevenoval vedeniu vozidla a vozidlom narazil do stromu,“ uviedla Migaľová.

Podľa ďalších slov policajnej hovorkyne po príchode hliadky na miesto nehody bol vodič podrobený dychovej skúške na alkohol s výsledkom 0,65 mg/l alkoholu vo vydychovanom vzduchu a opakovaná dychová skúška dopadla s výsledkom 0,74 mg/l alkoholu vo vydychovanom vzduchu.

Pri dopravnej nehode nedošlo k zraneniu osôb. Polícia obvinila Vlada z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. „Obvinený muž je stíhaný na slobode. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok,“ uzavrela Migaľová.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM