Tomáš Šuhajda Rôzne

Miss Tuning Zraz 2013: O titul najkrajšej motoristky zabojujú aj tieto 3 krásky z Humenného!

Tuning Zraz Svidník 2013 pozná zostavu desiatich finalistiek tohtoročnej súťaže Miss. A nechýbajú medzi nimi ani 3 krásne Humenčanky. Pozrite sa ktoré!

Ilustračný obrázok k článku Miss Tuning Zraz 2013: O titul najkrajšej motoristky zabojujú aj tieto 3 krásky z Humenného!
Zdroj: Dnes24.sk

Na dievčatá čaká pred zrazom dvojdňové sústredenie a deň D pre nich príde v sobotu 10. augusta, keď v areáli letiska Svidník absolvujú oficiálne fotenie.

Večer sa všetky finalistky predvedú v spoločnosti moderátora Richarda Hergotta v troch disciplínach, ktorými sú predstavenie, rozhovor a promenáda v plavkách. Počas prestávok sa o hudobnú šou postará Paul Project.

Miss Silueta

Prvou disciplínou, ktorou Miss Tuning Zraz štartuje, je Miss Silueta. Hlasovať je možné na stránke www.tuningzraz.sk, kde môžu hlasujúci svoje hlasy odovzdať desiatim anonymných postavám. „Pri fotení sme nechali dievčatá, aby si pripravili pózu, ktorá je pre nich najviac charakteristická. Pretože hlasujúci si budú môcť vybrať iba z čiernych siluet, sami sme zvedaví na víťazku,“ uviedol riaditeľ Miss Tuning Zraz Ľubomír Sluk.

Šprinty, nočná jazda aj najhlučnejší výfuk

Okrem prehliadky tuningovej fantázie sa môžu návštevníci tešiť na exkluzívneho hosťa – lídra šampionátu European F3 Open Richarda Gondu, na Slovenský šampionát v šprintoch automobilov a motocyklov na ¼ míle alebo pripravovanú novinku Tuning Battle. Chýbať nebude ani neónová show, nočná jazda mestom, meranie audia či najhlučnejšieho výfuku.

V sobotu podvečer sa k slovu už prihlási desať nádherných finalistiek Miss TUNING ZRAZ a počas obidvoch dní sa o zábavu budú starať Rytmus, Suvereno, Paul Project, Yelllowe a DJ-i Lubosh, EKG, Pepo a Milan Lieskovský s Matykom.

Humenčanky v súťaži MISS

(Fotky vo fotogalérii)

  • Michaela Šmajdová, 20 r.
  • Veronika Hromňáková, 19 r.
  • Miroslava Seňková, 18 r.

Titulné foto: ilustračné

Miss Tuning Zraz 2013: O najkrajšiu motoristku zabojujú aj tieto 3 krásky z Hume
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM