Tomáš Šuhajda Samospráva

Miroslava Zajcevová ohlásila kandidatúru na primátorský post! Prečo kandidujem?

Po tom, čo s predvolebnou kampaňou začal Jozef Seman a to že bude kandidovať nám potvrdil aj mestský poslanec Michal Babin, v piatok predpoludním na tlačovej konferencii svoju kandidatúru na post primátorky mesta Humenné ohlásila Miroslava Zajcevová. Prečo sa rozhodla kandidovať?

Ilustračný obrázok k článku Miroslava Zajcevová ohlásila kandidatúru na primátorský post! Prečo kandidujem?
Zdroj: Dnes24.sk

Na otázku novinárov, v skratke prečo sa rozhodla kandidovať, Miroslava Zajcevová uviedla, že chce zlepšiť komunikáciu a situáciu medzi mestským zastupiteľstvom, mestom, podnikateľmi a občanmi. „A takisto preto, aby som pomohla odstrániť ten najväčší a najzávažnejší problém v meste, ktorý tu je, a to je nezamestnanosť. Tomu sa budem venovať 24 hodín denne a garantujem vám, že tu nebude len jeden investor,“ poznamenala nová oficiálna kandidátka na post primátorky mesta v novembrových komunálnych voľbách.

Podľa jej slov riešiť nezamestnanosť je v kompetencii mesta a je preukázateľné, že mnohí starostovia a primátori tento problém odstránili alebo mieru nezamestnanosti vo veľkej miere znížili. „Doba sa zmenila, nemôžeme pasívne čakať na pomoc štátu. Každý, kto tvrdí opak, je už vopred predurčený na zlyhanie,“ uviedla Zajcevová, ktorá bude kandidovať ako nezávislá kandidátka.

Podľa vlastných slov chce zúžitkovať svoje skúsenosti získané na manažérskych postoch v Rusku a na Ukrajine, či na pozícii prvého tajomníka a ekonomického diplomata na Veľvyslanectve Slovenskej republiky v Kazachstane a Kirgizstane. „Všetko, čo som sa počas môjho profesionálneho života naučila, chcem zúžitkovať pri prevzatí zodpovedností za chod mesta a vytvoriť z neho plnohodnotné a atraktívne miesto pre život,“ povedala Zajcevová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM