Rôzne

Medzinárodný deň detí? Päť atraktívnych akcií, ktoré môžete navštíviť v Humennom a okolí

Sviatok všetkých detí je už onedlho tu. Vybrali sme 5 lákavých podujatí k MDD, ktoré sa uskutočnia v Humennom a okolí. Tu sú naše tipy.

Ilustračný obrázok k článku Medzinárodný deň detí? Päť atraktívnych akcií, ktoré môžete navštíviť v Humennom a okolí
Zdroj: TASR

31. máj, Humenné: MDD 2019 I.

Začnime najprv priamo v Humennom. V našom meste sa bude Mezdinárodný deň detí oslavovať v piatok 31. mája a aj v sobotu 1. júna. Čo sa bude pred Domom kultúry diať počas toho prvého dňa? Od 9:00 hod. sa medzi účinkujúcimi predstavia Mažoretky Amazonky, ZŠ Laborecká, SZUŠ Via arto, SZUŠ Múza, ZŠ Pugačevová a nebude chýbať prezentácia výrobkov a zručností študentov SOU služieb v Humennom.

31. máj, Snina: Vystúpenie Mira Jaroša

Teraz zavítajme do susednej Sniny, kde 31. mája bude prebiehať program na Námestí Centrum. Od 9:30 hod. tam budú vystupovať deti z MŠ, od 13:00 hod. deti zo ZŠ a záujmových združení no a potom bude nasledovať koncert Mira Jaroša, ktorého deťom zaiste netreba bližšie predstavovať…

31. máj, Vranov nad Topľou: MDD

V ďalšom susednom meste, vo Vranove, môžu deti zažiť v piatok zaujímavý program pred Administratívnym Obchodným Centrom, ktorý sa začne o 16:00 hod. Okrem animačného programu s Romanom Sorgerom nebudú chýbať hasiči, maľovanie na tvár, súťaže…

1. jún, Humenné: MDD 2019 II.

Vráťme sa späť do Humenného. V sobotu od 15:00 hod. bude pred Domom kultúry pripravená prezentácia Hasičského záchranného zboru aj Policajného zboru a tiež športové popoludnie pre deti pod taktovkou študentiek a pedagógov zo SSOŠ pedagogickej EBG v Humennom. O 16:00 hod. sa začne rozprávka Tri prasiatka a vlk v podaní hercov Spišského divadla.

1. jún, Michalovce: Oteckovia a deň detí

V michalovskom Zlatom Býku budú v sobotu populárny oteckovia v zostave Braňo Deák, Vlado Kobielsky, Filip Tůma a Marek Fašiang. Akciu, ktorá sa začne od 16:00 hod., budú sprevádzať aj doplnkové detské atrakcie, maľovanie na tvár a maskoti.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Videli ste už? Zábery z obnoveného parku na Ulici osloboditeľov v Humennom aj s detským ihriskom…

Zdroj: Dnes24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM