Rôzne

MDD sa už blíži, čo sa chystá? 5 lákavých podujatí k sviatku detí v Humennom a okolí

Medzinárodný deň detí už klope na dvere. Zostavili sme výber našich tipov na zaujímavé akcie, ktoré sa k MDD uskutočnia v Humennom a okolí.

Ilustračný obrázok k článku MDD sa už blíži, čo sa chystá? 5 lákavých podujatí k sviatku detí v Humennom a okolí
Foto: Ivana Kováčiková / Zdroj: Dnes24.sk

MDD 2018 v Humennom – prvé podujatie

1. júna od 10:00 hod., Námestie slobody v Humennom

Oslavy Medzinárodného dňa detí odštartujú na humenskom námestí vystúpeniami základných škôl, Súkromnej umeleckej školy MÚZA a Strednej odbornej školy. Program bude prebiehať pri Dome kultúry.

MDD na Kudlovskej

1. júna od 8:00 hod., školské ihrisko ZŠ Kudlovská v Humennom

Svojich žiakov, ale aj žiakov všetkých humenských materských škôl pozýva ZŠ Kudlovská na oslavy MDD, ktoré sa uskutočnia na školskom ihrisku. Pripravený tam bude skákací hrad, jazda na koňoch, stolnotenisový turnaj, športovo-zábavné súťaže, namaľuj si svoje tričko či maskoti Mickey a Millie.

Deň detí v Snine

1. jún od 13:00 hod., Námestie centrum v Snine

Teraz na chvíľu odbočme z nášho mesta do neďalekej Sniny. Deň detí tam žiaci strávia na futbalovom štadióne, ale my sme sa zamerali na program, ktorý je pripravený na Námestí centrum. Vystúpia tam tamojšie školy či záujmové združenia a nebudú chýbať rôzne atrakcie. O 17:00 sa predstaví hudobná skupina Elán Tribute.

MDD 2018 v Humennom – hlavné oslavy

3. júna od 15:00 hod., Námestie slobody v Humennom

Hlavná časť osláv MDD 2018 vypukne na humenskom námestí počas voľného dňa, v nedeľu. Deti sa môžu tešiť na interaktívne súťaže Z rozprávky do rozprávky pod taktovkou SPSA EBG Humenné, Sladkú odmenu pre súťažiacich či na predstavenie Lolo a Piškót Na Safari. Predvedie sa tiež Ján Kočiš, ktorý ako majster sveta v cyklotriale ukáže svoju trial šou. Na podujatí nebudú tradične chýbať Hasičský a záchranný zbor SR či polícia.

Vyvrcholením dňa bude koncert Neber drogy, ber hudbu, kde to rozbalí známy slovenský spevák Adam Ďurica.

Deň detí na Zelenej Lagúne

3. júna od 13:30 hod., Hotel Zelená Lagúna na Domaši

Deň detí môžete so svojimi ratolesťami stráviť zaujímavo aj na Domaši, konkrétne v Hoteli Zelena Lagúna. Program: detská diskotéka s Ujom Ľubom, divadelné predstavenie Divadla Portál, maľovanie na tvár, skákací hrad Mimoni či regionálni remeselníci. Ďalej sa možno tešiť na plavecký bazén, detský kútik, detské ihrisko, balóny, zaujímavé hry na multifunkčnom ihrisku, pieskové ihrisko a ďalšie..

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM