Tomáš Šuhajda Tlačové správy

Maximálna politická objektivita v mestskom spravodajstve? Na Humenné24 máme plán, ako na to!

O tom, že jednou z hlavných stratégií pri napĺňaní cieľov portálu Humenné24 je jeho apolitickosť, sme už neraz informovali. Jedna vec je však teória a snaha o niečo, a druhá to stopercentne naplniť... Aj preto na vašej 24-ke zavádzame novinku v oblasti Politika!

Ilustračný obrázok k článku Maximálna politická objektivita v mestskom spravodajstve? Na Humenné24 máme plán, ako na to!
Zdroj: Dnes24.sk

V roku 2014 nás čakajú komunálne voľby a na portáli Humenné24 sa chceme aj v tomto období snažiť o jeho apolitickosť. Na 24-ke sme preto vytvorili novú službu, prostredníctvom ktorej bude mať každý poslanec alebo kandidát na poslanca priestor na komunikáciu s občanmi.

V sekcii www.humenne24.sk/politika si totiž môže každý mestský politik i človek, ktorý plánuje ohlásiť kandidatúru, vytvoriť vlastný blog a jeho články tak budú zverejnené na portáli Humenné24.

Túto možnosť má každý poslanec, primátorka (či kandidáti) a informovali sme ich o tom listami, ktoré si nájdu na mestskom úrade.

Nemáme veľké oči a neočakávame, že prejavia záujem všetci, a je dosť pravdepodobné, že ani taká tretina. Úplne však stačí, ak sa tejto bezplatnej možnosti chytí aspoň zopár tých, ktorí chcú aktívne komunikovať s občanmi, vyjadrovať sa k aktuálnym témam alebo čokoľvek zverejniť. Priestor majú všetci rovnaký.

Aj touto novinkou chceme posúvať hranice mestského spravodajstva a ponúknuť Humenčanom na 24-ke nielen pohotové správy či zábavu, ale v politickej oblasti aj maximálnu nezaujatosť.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM