Rôzne

Máte už plány na tento týždeň? V našom meste budú aj takéto atraktívne akcie...

Odštartoval ďalší aprílový týždeň a my vám prinášame tipy na akcie, ktoré sa počas neho uskutočnia práve v Humennom a o ktorých je dobré vedieť.

Ilustračný obrázok k článku Máte už plány na tento týždeň? V našom meste budú aj takéto atraktívne akcie...
Zdroj: Dnes24.sk

Pondelok: Faraóni

Dom kultúry bude v pondelok od 18:00 hod. dejiskom divadelnej komédie Faraóni v podaní hercov z divadla A. Duchnoviča v Prešove. Popis: Tam kde stáli muži, budú ženy a naopak. Chod družstva, v ktorom vládnu klasické stereotypy o deľbe práce na mužskú a ženskú, naruší jedno ráno správa o výmene pozícii. Tam kde stáli muži, budú ženy a naopak. Čo sa stane keď sa manželia – funkcionári zrazu stanú ženami v domácnosti? Komédia faraóni prináša humornú a trefnú modelovú situáciu na tému obrátenia spoločenských úloh.

Štvrtok: Deň narcisov

Vo štvrtok je aj v Humennom na programe známa finančná zbierka Deň narcisov, ktorej súčasťou v našom meste bude aj kultúry program. Od 9:00 do 13:00 hod. sa pri Fontáne lásky uskutoční Promenádny koncert a výtvarné intervencie, od 11:00 hod. v Mestskom kultúrnom stredisku bude otvorenie výstavy Nech kvitnú kvety nádeje, od 12:00 hod. začne tvorivá dielňa v priestoroch Galérie mesta Humenné a od 15:00 hod. bude pripravený koncert vo Vihorlatskom múzeu.

Štvrtok: Také zo života

V Dome kultúry sa uskutoční tiež zábavná talkshow a to vo štvrtok o 19:00 hod. Moderátor Mário Šmýkal pootvorí šuplíky od kariéry i súkromia známej partnerskej dvojice Adely a Viktora Vinczeovcov a ďalších inšpiratívnych hos­tí.

Piatok: Majk Spirit

Do Arena Night Clubu zavíta v piatok Majk Spirit a to v rámci turné k svojmu novému albumu Nie som tu náhodou. V tú noc sa v klube predstavia aj DJ Grimaso, DJ Mikias či DJ Dill. Začiatok akcie o 21:00 hod.

Nedeľa: O čižmárovi Barnabášovi

V nedeľu o 15:00 hod. si môžete prísť s deťmi pozrieť do Domu kultúry rozprávkové predstavenie O čižmárovi Barnabášovi. Popis: Veselá a poučná muzikálová rozprávka s ľudovými motívmi, v ktorej Vám Barnabáš rozpovie príbeh, ako chcel pre svoju dcéru ženícha zohnať aj ho obuvníckemu remeslu priučiť. Čo sa však stane, ak si miesto dcéry líška príde po veno?

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Minulý týždeň sme vám priniesli okrem iného vyhodnotenie online hlasovania o tom, kde v Humennom sa najlepšie býva. Víťaznú lokalitu iste spoznáte aj podľa záberov vo videu.

Zdroj: Dnes24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM