Tomáš Šuhajda Rôzne

Martin natočil mesto z vozičkárskej perspektívy: Humenné ako ho väčšina z vás ešte nevidela!

Zašiel do svojho rodného mesta a počas pobytu v Humennom natočil netradičné video z jeho elektrického vozíka. Zo Sídliska pod Sokolejom smeruje cez jeho južnú časť na Námestie slobody a potom späť, aby si to vzápätí namieril k srdcovke...

Ilustračný obrázok k článku Martin natočil mesto z vozičkárskej perspektívy: Humenné ako ho väčšina z vás ešte nevidela!
Zdroj: YouTube.com

Martin prišiel na pár dní do svojho rodného mesta za rodinou a kamarátmi. „Podarilo sa mi na východ zobrať aj môj elektrický vozík,“ povedal pre Humenné24 s tým, že občas si zvykne na tento vozík pripevniť kameru a niečo ponatáčať. A nezaváhal ani v Humennom.

„Humenné je pomerne slušne bezbariérové, najmä Námestie slobody aj jeho zrekonštruovaná južná časť. Taktiež som si všimol, že sú zrazené obrubníky,“ pochválil svoje rodné mesto Martin.

Vo videu si to namieril najprv zo Sídliska pod Sokolejom na Námestie slobody cez jeho južnú časť, potom sa vrátil a vzápätí ide na miesto, ktoré je jeho srdcu stále veľmi blízke. Že kde to je? Pozrite VIDEO :-)

Martin natočil mesto z vozičkárskej perspektívy
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM