Tomáš Šuhajda Kultúra

Marián Čekovský sa predstaví v Humennom: S najlepším publikom na svete to bude silná šovka!

Už o pár dní sa v Humennom predstaví so svojou talkshow slávny rodák Marián Čekovský. Pozrite, čo pre Humenné24 prezradil o pripravovanej šou. Humenčania sa majú na čo tešiť!

Ilustračný obrázok k článku Marián Čekovský sa predstaví v Humennom: S najlepším publikom na svete to bude silná šovka!
Zdroj: Webnoviny.sk

Už v sobotu 26. apríla vystúpi Marián Čekovský so svojou talkshow Čeky point v divadelnej sále Domu kultúry.

„Keďže som počas roka veľmi zaneprázdnený, vždy sa teším, keď môžem prísť do rodného mesta. A moja radosť je o to väčšia, že môžem predstaviť svoju talkshow ČEKY POINT, ktorú robíme v Košiciach už skoro dva roky,“ vyjadril sa pre Humenné24 Marián Čekovský.

Pozvaní hostia

Témou jeho talkshow bude tentoraz úspech a hosťami budú akademický maliar Andrej Smolák a riaditeľ firmy RF ELEMENTS Martin Marcinčák.

„Som na nich veľmi zvedavý a na ich ÚSPECH. Obaja sú skvelí ľudia a svoju prácu robia so srdcom a na vysokej úrovni,“ hovorí slávny Humenčan.

Umelec pod tlakom

Ďalším hosťom šou bude maliar Rado Repický, ktorý bude mať rolu umelca pod tlakom. Pod tlakom preto, lebo pozvaný umelec-výtvarník musí vždy počas talkshow namaľovať obraz na danú tému.

Najlepšie publikum na svete!

Marián Čekovský je presvedčený, že s humenským publikom, ktoré je podľa neho najlepšie na svete (!), to bude silná šovka. „Mám pripravené aj prekvapenie, ale neprezradím :-),“ dodal s úsmevom populárny „Čeky“.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM