Tomáš Šuhajda Rôzne

Marec v Humennom? Bude tu aj finále play-off, Sima, Zoči-Voči, MMA turnaj a nielen to

Je tu nový mesiac a s ním aj nové podujatia. Čo najatraktívnejšie bude možné zažiť v Humennom? Pozrite si redakčný výber.

Ilustračný obrázok k článku Marec v Humennom? Bude tu aj finále play-off, Sima, Zoči-Voči, MMA turnaj a nielen to
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

11. marec: Večerná škola filmu

History Art & Music Club pozýva v marci na prvú prednášku z cyklu večerná škola filmu. Tá bude venovaná Quentinovi Tarantinovi. Popis: V roku 1992 Clint Eastwood predstavil svetu svojich Nezmieriteľných, Whitney Houston sľúbila Kevinovi Costnerovi nehynúcu lásku, Macauley Culkin sa stratil v New Yorku, Sharon Stone si v bielych minišatách prekrížila nohy, Al Pacino spoznal vôňu ženy a Daniel Day-Lewis sa stal posledným mohykánom. Žiaden z týchto momentov sa ale pre vývoj kinematografie neukázal byť takým dôležitým ako ikonický rozhovor ôsmich mužov, rozjímajúcich nad významom Madonninho hitu Like a Virgin. Kultoví Gauneri predstavili Quentina Tarantina…

14. a 15. marec: Finále

Hokejisti HC 19 Humenné postúpili do veľkého finále druhej hokejovej ligy, v ktorom sa stretnú so Žiarom nad Hronom. A aj keď to nie je ešte oficiálne uvedené na stránke hokejového zväzu, Humenčania získali v základnej časti viac bodov a séria by tak mala odštartovať prvými zápasmi práve tu.

14. marec: Dalyb

Po vydaní uspešného solo albumu TEEN®AGE sa Dalyb – z košickej rapovej skupiny Haha Crew vydáva na tour, v rámci ktorej navštívi aj Humenné, konkrétne Arena Night Club.

20. marec: Sima

Známa slovenská raperka Sima vydala svoj tretí album BOMBÍM, v rámci ktorého prináša zastávku svojej rovnomennej tour taktiež aj do humenského Arena Night Clubu. Podľa organizátorov čaká návštevníkov nadupaná a energická šou aj s jej tanečnicami.

21. marec: Zoči Voči

Do Humenného, presnejšie do History Art & Music Clubu zavíta v marci aj známa nitrianska kapela Zoči Voči. Koncertným turné oslavujú 10 rokov od vydania prvého albumu a na koncerte odznejú okrem iných aj práve hity z tohto albumu.

23. marec: Pisočok

V divadelnej sále Domu kultúry sa v marci predstavia aj herci divadla KĽUD s novou komédiou nazvanou Pisočok. Je napísaná vo východoslovenskom dialekte a odohráva sa celá v Bratislave na pieskovisku. Humorným spôsobom zachytáva skutočný príbeh dvoch rodín z východu, ktoré sa prvýkrát stretli na pieskovisku, pri „vartovaní“ svojho vnúčika v Bratislave, kde ich deti spolu na „divoko“ žijú, no konečne sa rozhodli, že sa aj zoberú, takže si prišli „dojednať“ svadbu…

27. marec: Whiskyho cestovatelské kino

V Adel cafe sa koncom marca uksutoční Whiskyho cestovatelské kino a očami speváka kapely Slobodná Európa môžete tentoraz spoznať Patagóniu.

28. marec: PCF 22

No a záverom vyberáme MMA turnaj, ktorý do Mestskej športovej haly prinesie organizácia Pit Cage Fighting. Šport, ktorý je považovaný za ten najtvrdší, zažíva na Slovensku v poslednom období veľký boom. Bude zaujímavé preto sledovať, koľko divákov priláka. Fanúšikovia sa môžu podľa organizátorov tešiť na profesionálnu fight card, no nielen to…

Chcete okrem regionálnych správ dostávať dôležité aktuálne informácie? Nájdete nás aj na FB Dnes24.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM