Rôzne

Máme sa na čo tešiť: TOP 5 podujatí, ktoré v decembri zažijeme v Humennom

Vianočná atmosféra bude vládnuť aj v Humennom. V posledný mesiac tohto roku sa je veru na čo tešiť. Toto je náš výber TOP 5 decembrových akcií.

Ilustračný obrázok k článku Máme sa na čo tešiť: TOP 5 podujatí, ktoré v decembri zažijeme v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

List pre Mikuláša

Začnime podujatím pre najmenších. V nedeľu 4. decembra o 17:00 sa v divadelnej sále Mestského kultúrneho strediska uskutoční mikulášsko-vianočný program v podaní divadla Theátrum Rožňava. Vstupné pre deti je 2 eurá, dospelí zaplatia o euro viac. Následne, o 18:00, bude nasledovať rozsvietenie vianočného stromu na námestí.

Meno

V utorok 13. decembra od 19:00 zažije Humenné divadelné predstavenie s hviezdnym obsadením. V Dome kultúry sa predstavia Ady Hajdu, Lucia Hurajová / Kristína Greppelová, Zuzana Mauréry, Kamil Mikulčík a Richard Stanke. A to v komédiu s názvom Meno. Vstupné je 13 eur.

Pierre Garaud žije aj s manželkou Elisabeth naoko usporiadaným parížskym životom. Keď Elisabethin brat Vincent so svojou tehotnou ženou Annou a rodinným priateľom Claudom prídu ku Garaudovcom na večeru, spustí sa séria dohadov o tom, aké meno chcú dať budúci rodičia svojmu dieťaťu. Nevinné priateľské rozhovory pri večeri napokon vyústia do odhaľovania tajomstiev, ktoré zásadne zasahujú do života celej rodiny…

Vianočné trhy

15. a 16. decembra sa v našom meste uskutočnia Humenské vianočné trhy. Pôjde už o ich 21. ročník. A ani tentoraz to nebude len o rôznom tovare či horúcom punči. Atmosféru umocní aj kultúrny program na námestí. V prvý deň trhov bude od 15-tej po slávnostnom otvorení nasledovať koncert známej slovenskej kapely Smola a Hrušky. Na druhý deň si budete môcť vychutnať v rovnakom čase piesne folklórnej speváckej skupiny Kamienčanka.

Koncert Katky Koščovej

V nedeľu 18. decembra o 17:00 sa v divadelnej sále Domu kultúry uskutoční vianočný koncert Katky Koščovej s kapelou. Očakávať môžete zaujímavo spracované tradičné slovenské koledy. Koncert bude spestrený aj jazzovo aranžovanými svetovými vianočnými hitmi. Vstupné je 8 eur.

Silvester

Vybranú päťku akcií zakončíme, ako inak, Silvestrom a teda 31. decembrom. Ak aj vy vyrazíte rozlúčiť sa so starým rokom a privítať ten nový na humenské námestie, vedzte, že okolo polnoci tu vystúpi známa slovenská kapela Gladiator.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM