Rôzne

Letná skladba Humenčanky Ley: Mieri do Švédska, klip natočili na chorvátskej Ibize

Rodená Humenčanka a bývalá fitmodelka pre Victoria’s Secret Lea vydala novú letnú skladbu a podpísala exkluzívnu zmluvu so štokholmským vydavateľstvom.

Zdroj: YouTube.com

Rodáčka z Humenného Lea Danis uviedla letný singel, ktorý ide do sveta. Pod krídla si ho totiž zobralo švédske vydavateľstvo. Tanečná skladba nesie názov Follow a Lea ju už úspešne odpremiérovala v slovenskom éteri.

Text aj melódiu si Lea, ako zvyčajne, robila sama. O hudbu sa postaral švédsky producent Simon Jacobsson, ktorého skladby sa dostali do americkej Billboards Chart. “Vycestovala som do Švédska a musím priznať, že sme si profesionálne aj ľudsky maximálne sadli, som šťastná,” prezradila Lea, ktorá v Štokholme strávila 4 dni. Mastering Lea zverila do newyorského štúdia Randymu Merrillovi, ktorý pracoval na hitoch Shallow od Lady Gaga či Thank You, Next od Ariany Grande, Prekvapením je, že všetky vokály si Lea nahráva vo svojom domácom štúdiu v Bratislave a inak tomu nebolo ani v tomto prípade.

A videoklip? Ten sa nakrúcal na “chorvátskej Ibize”, na pláži Zrće. Podľa slov rodenej Humenčanky bolo nakrúcanie naozaj divoké. “Bolo to celé úplne šialené, od organizácie, cez cestu až po samotné nakrúcanie,” poznamenala Lea.

A práve fotografie z nakrúcania si môžete pozrieť v pripojenej fotogalérii.

Samozrejme, priamo tu môžete zhliadnuť aj samotný videoklip.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Humenčanka Lea vydala letný singel: Pozrite si zábery z natáčania klipu na Zrće
14
Galéria
Zdroj: Archív Lea Danis
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM