Rôzne

Lea dokončuje svoj debutový album: Čo má spoločné humenská rodáčka s Lady Gaga?

Speváčka a rodáčka z Humenného Lea Danis v týchto dňoch finišuje s debutovým albumom. Bez veľkého cestovania si naň prizvala producentov z celého sveta.

Ilustračný obrázok k článku Lea dokončuje svoj debutový album: Čo má spoločné humenská rodáčka s Lady Gaga?
7
Galéria
Zdroj: Archív Ley Danis/Mino Debnar V

Popová speváčka a textárka Lea Danis, rodáčka z Humenného, prináša fanúšikom svoje debutové CD s názvom In Between the Worlds. Okrem rádiových pesničiek Dance či Nádej sú na albume aj dve letné novinky, ktoré vyjdú ešte toto leto. No a v jednej z nich mal prsty aj “chlapík od Shallow”.

Ako to? Leina skladba Folllow sa na sfinalizovanie dostala až do rúk svetovej špičky, Američana Randyho Merrilla v jeho newyorskom štúdiu, ktorý spolupracoval na spomínanom hite Shallow od Lady Gaga či Thank you, Next od Ariany Grande. “Stále hľadám to najlepšie, čo sa mi naskytne a rada posúvam hranice. Svoje aj svojho okolia. Veľakrát sa popálim, ale to patrí k tomu. Prirodzene s tým odchádzajú a prichádzajú aj ľudia, priatelia a podnety, a to milujem. Aj keď ma okolie častokrát odhovára, ja si neviem pomôcť. Aj keby som nemala čo jesť, asi by som dala posledné eurá skôr na lepšie štúdio ako na teplú večeru. Asi som v tomto trochu extrémistka,” poznamenala s úsmevom Lea.

S Randym si aktuálne stále píšu. “Vždy ma fascinuje, keď sa dobrí a trúfam si povedať, skutočne úspešní ľudia, vždy na záver spolupráce poďakujú. Oni vám, neskutočné. A ešte sa spýtajú, či pre vás môžu niečo viac urobiť. Priala by som si, aby sa aj u nás pokora nebrala ako slabosť,” doplnila Lea.

Druhým prekvapením a novinkou na albume je skladba The Sky, na ktorej Lea spolupracovala s obľúbeou slovenskou DJ-skou dvojicou Drozďo&Demex.

Album In Between the Worlds s ôsmimi skladbami vrátane noviniek je aktuálne možné získať v pre-release crowdfundingovej kampani , ktorú speváčka spustila začiatkom júna.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

OBRAZOM: Humenčanka Lea vydáva debutové CD, siahla si aj do štúdia Lady Gaga
7
Galéria
Zdroj: Archív Ley Danis/Mino Debnar V
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM