Rôzne

Lackovce zažijú tento týždeň Deň obce: Takýto bude program

Už najbližší piatok sa v Lackovciach v Humenskom okrese uskutoční Deň obce. Program bude prebiehať na futbalovom ihrisku.

Ilustračný obrázok k článku Lackovce zažijú tento týždeň Deň obce: Takýto bude program
Zdroj: Dnes24.sk

V piatok 5. júla sa v Lackovciach uskutoční Deň obce 2019. Konkrétne na tamojšom futbalovom ihrisku. A pripravený bude zaujímavý takmer celodenný program. Veď sledujte…

Odštartuje už od 12:00 hod. súťažou vo varení guľášu, od 15:00 hod začnú športové hry pre deti aj dospelých, od 16:00 hod. budú k videniu policajné ukážky a od 17:00 hod. sa odohrá futbalový zápas, zhliadnuť bude možné statické ukážky zbraní z 2. svetovej vojny a z čias Československej armády a prebiehať bude aj súťaž v streľbe zo vzduchovky. Od 19:00 hod. už bude ihrisko patriť diskotéke s DJ Braňom. To ale nie je všetko.

Súčasťou Dňa obce bude aj kultúrny program, v rámci ktorého sa predstavia FS Šiňava zo Sniny (16:00 hod.), hudobno-zábavná skupina z Jasenova Štramáci (17:00 hod.) a spevácke trio Zornica (18:00 hod.).

Pre deti budú pripravené kolotoče, šmýkľavka či jumping. A chýbať nebude tiež maľovanie na tvár.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

V minulosti sme vám priniesli fotogalériu s lákadlami obce Lackovce. Videli ste?

OBJEKTÍVOM: Pozrite si krásy najmenšej dediny Humenského okresu
25
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM