Krimi

Kuriozita z dediny pri Humennom: Sledujte, čo vyviedol muž vlastnému susedovi...

Policajti riešia kuriózny prípad. Muž (48) z dediny pri Humennom má na krku nepríjemné obvinenie. Sledujte, čo podľa polície vyviedol susedovi.

Ilustračný obrázok k článku Kuriozita z dediny pri Humennom: Sledujte, čo vyviedol muž vlastnému susedovi...
Zdroj: TASR

Humenskí policajti vzniesli v nedeľu obvinenie z prečinu porušovania domovej slobody 48-ročnému mužovi z obce Černina, okres Humenné.

Obvinený muž podľa slov krajskej policajnej hovorkyne Jany Migaľovej prišiel v noci zo soboty na nedeľu na pozemok jedného z rodinných domov v obci Černina a kľúčom, ktorý bol v zámku, odomkol vchodové dvere do suterénu domu.

„Vošiel dnu a z tam uloženého demižóna odpil doposiaľ presne nezistené množstvo vína a odišiel,“ uviedla Migaľová a dodala, že ráno sa tam vrátil a opäť odpil z demižóna. „Následne si do prinesenej fľaše nabral z demižóna asi pol litra vína a taktiež odtiaľ odcudzil jednu fľašu s vínom, ktorá tam bola uložená,“ povedala Migaľová. No tá ešte pokračovala.

„O necelú hodinu prišiel k domu opäť, avšak do domu už nevošiel, pretože mu v tom zabránil sused majiteľa domu, ktorý išiel okolo,“ uviedla ďalej policajná hovorkyňa. Doplnila, že obvinený je stíhaný na slobode.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM