Rôzne

Kúpalisko v Humennom a letná sezóna: Návštevníci môžu očakávať tieto novinky!

Nová letná sezóna na vonkajšom kúpalisku v Humennom je už čo nevidieť tu a my sme zisťovali, či môžu jeho návštevníci očakávať aj nejaké novinky.

Ilustračný obrázok k článku Kúpalisko v Humennom a letná sezóna: Návštevníci môžu očakávať tieto novinky!
Zdroj: TASR

Teplých dní pribúda a s tým pribúdajú aj myšlienky na vodné radovánky a relax niekde pri bazéne. Ako sme vás už v týchto dňoch informovali, letná sezóna na humenskom kúpalisku odštartuje 16. júna 2018.

„V rámci noviniek, ktoré si Správa rekreačných a športových zariadení mesta Humenné pre návštevníkov pripravila, sa rozšíri priestor pri plaveckom bazéne zámkovou dlažbou, opravia sa brodítka a sprchy k plaveckému bazénu,“ uviedla pre spravodajský portál Humenné 24 Michaela Dochánová z tlačového referátu Mestského úradu v Humennom.

Pred vlaňajšou sezónou boli obnovené hygienické priestory, okolo bazéna na ploche 600 metrov štvorcových sa vymenila zámková dlažba za novú protišmykovú, pribudla tiež atrakcia pre deti a to šmykľavka v tvare žaby v detskom bazéne.

Zakúpený bol aj nový traktor pre efektívnejšie udržiavanie trávnika v areáli kúpaliska a vynovená recepcia slúžila aj pre návštevníkov vonkajšieho areálu kúpaliska.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM