Rôzne

Ktoré to sú? TIETO akcie radíme zažiť počas víkendu v Humennom

Je tu ďalší víkend. A ktoré akcie radíme počas neho v našom meste zažiť? Pozrite si to aj vy..

Ilustračný obrázok k článku Ktoré to sú? TIETO akcie radíme zažiť počas víkendu v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Katarína Koščová a Daniel Špiner

V sobotu sa v Adel Cafe predstaví známa slovenská speváčka Katarína Koščová a s ňou aj klavirista Daniel Špiner. Spolu tvoria zohranú autorskú a interpretačnú dvojicu. Začiatok koncertu je naplánovaný na 18:00 hod.

Teroristka

Kino Fajn dáva v sobotu o 19:30 hod. československú snímku s názvom Teroristka. Popis: Hlavnou hrdinkou tejto čiernej komédie je Mária (Iva Janžurová), učiteľka na dôchodku, ktorá si jedného pekného dňa povie, že už si nechce pripadať ako krava, a keď jej proti arogantnému pôvodcovi lokálneho zla (Martin Hofmann) nepomôže ani starostka (Tatiana Vilhelmová), zoženie si zbraň a rozhodne sa urobiť to, čo väčšinu z nás občas napadne, ale hneď tú myšlienku vytesníme. Veľmi skoro však zistí, že ako je vražda zložitá morálne, je rovnako zložitá aj logisticky – napriek tomu, že jej bývalý žiak, momentálne v podmienke (Pavel Liška), jej dáva cenné životné rady: „Kriminalita len vyzerá jednoducho, pani učiteľka, ale potom sa vždy niečo…“

Divadelné popoludnie

V History Art & Music Clube sa v nedeľu od 16:00 hod. uskutoční Divadelné popoludnie. Uvidíte dve divadelné inscenácie, 5 umeleckých prednesov a 3 gitarové hudobné čísla. A to v podaní divadelého súboru ALFA pri Základnej umeleckej škole na Mierovej ulici v Humennom.

Kandráčovci

V nedeľu bude divadelná sála Domu kultúry patriť Kandráčovcom a ich koncertnému vystúpeniu. Toto hudobné zoskupenie akiste netreba v týchto končinách bližšie predstavovať. Koncert, ktorý sa začne o 19:00 hod., je súčasťou ich Ďakujeme Východ Tour.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Postrehli ste? Sídlisko III zvolili čitatelia za naj lokalitu pre bývanie v Humennom. Pozrite si zábery práve odtiaľ.

Zdroj: Dnes24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM