Krimi

Krádež športových ocenení v Humenskom okrese? Prípad má podľa polície takéto pokračovanie

Polícia už pred časom informovala, že došlo ku krádeži v škole v Humenskom okrese, pričom zmizli putovné poháre a športové ocenenia. K prípadu poskytla nové informácie.

Ilustračný obrázok k článku Krádež športových ocenení v Humenskom okrese? Prípad má podľa polície takéto pokračovanie
Zdroj: Dnes24.sk

Krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová uviedla, že 8. septembra došlo vo večerných hodinách ku krádeži v objekte jednej zo škôl v obci Vyšný Hrušov. Informovali sme o tom už v tomto článku.

Polícia v Koškovciach podľa Ligdayovej slov v prípade viedla trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže. „Neznámy páchateľ neoprávnene vošiel cez okno do kotolne, ktoré vypáčil. Zo školy ukradol dva putovné poháre (pochádzali z detských súťaži) a športové ocenenia. Zo zborovne si zlodej odniesol ovocný nápoj,“ uviedla ďalej policajná hovorkyňa.

Doplnila, že škola škodu vzniknutú na odcudzených veciach i na poškodení majetku, zariadenia vyčíslila na 150 eur.

„Zaujímavosťou je, že páchateľ sa po čase vrátil do školy a putovné poháre vrátil späť. Na základe dôkaznej situácie bolo preukázané, že uvedeného skutku sa mal dopustiť muž z obce Rovné,“ uviedla dnes k tomuto prípadu Ligdayová.

Policajná hovorkyňa ešte dodala, že obvinený muž je stíhaný na slobode a ak sa mu vina preukáže, hrozí mu dvojročné väzenie.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Viete, ako správne volať na linku 158? Pozrite si to v tomto pripojenom videu.

Zdroj: YouTube.com

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM