Tomáš Šuhajda Krimi

Konflikt pred humenským pohostinstvom: Dušan inkasoval úder do hlavy pivovou fľašou

Podľa polície mal Peter (28) pred pohostinstvom na Ul. Staničnej v Humennom napadnúť po hádke Dušana (33) a to tak, že sklenenú fľašu od piva rozbil na jeho hlave...

Ilustračný obrázok k článku Konflikt pred humenským pohostinstvom: Dušan inkasoval úder do hlavy pivovou fľašou
Zdroj: Policajný zbor SR

K udalosti malo dôjsť ešte v decembri minulého roka, včera 19.2. obvinil policajný vyšetrovateľ 28-ročného Petra z Podskalky zo zločinu ublíženia na zdraví a z prečinu výtržníctva.

„Peter mal v decembri minulého roku pol hodinu po polnoci v Humennom, pred pohostinstvom na Ul. Staničnej, fyzicky napadnúť 33-ročného Dušana. Po predchádzajúcej slovnej nezhode s Dušanom, sa Peter pokúsil spôsobiť mu ťažkú ujmu na zdraví a to tak, že ho udrel sklenou pivovou fľašou do spánkovej časti hlavy – fľaša sa rozbila,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Podľa jej ďalších slov boli napadnutému Dušanovi týmto útokom spôsobené početné povrchové a hlboké rezné rany, ktoré si podľa predbežnej lekárskej správy vyžiadali liečenie až 21 dní. „Obvinený Peter je stíhaný na slobode, hrozí mu ale trest odňatia slobody na štyri až desať rokov,“ dodala Migaľová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM