Krimi

Konflikt medzi manželmi: Vlado sa podľa polície vyhrážal svojej žene smrťou

Podľa policajnej správy Vlado odnášal veci z chaty, pričom ho pristihla manželka ako spoluvlastníčka týchto vecí a vtedy to prišlo. Muž má na krku obvinenie a v prípade preukázania viny mu hrozí basa až na tri roky.

Ilustračný obrázok k článku Konflikt medzi manželmi: Vlado sa podľa polície vyhrážal svojej žene smrťou
Zdroj: TASR

Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Humennom obvinil z prečinu nebezpečné vyhrážanie 60-ročného Sninčana.

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, Vladimír odnášal veci z chaty za Sninou, pričom ho pri tomto konaní pristihla jeho manželka ako spoluvlastníčka sporných vecí a tá mu povedala, aby všetko nechal na mieste a nič nebral.

„Muž sa nazlostil, začal žene vulgárne nadávať a s drevenou doskou v ktorej boli nabité hrubé klince sa na ženu zahnal. Vladimír pokračoval s vyhrážkami voči manželke – vyhrážal sa jej smrťou,“ uviedla Migaľová.

Podľa jej ďalších slov toto správanie u ženy vzbudilo obavu, že to čo muž prehlasuje aj uskutoční. „Obvinený Vladimír je stíhaný na slobode, no v prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky,“ uzavrela Migaľová.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM