Rôzne

Kollárovci, Tomeček a čo ešte? Takýto PROGRAM prinesú do Humenného Švejkove pivné dni

4.-6. mája sa v Humennom uskutočnia Švejkove pivné dni. A známy je už aj kompletný program, ktorý čaká na návštevníkov tohto pivného festivalu.

Ilustračný obrázok k článku Kollárovci, Tomeček a čo ešte? Takýto PROGRAM prinesú do Humenného Švejkove pivné dni
Zdroj: Dnes24.sk

Začiatkom mája prichádzajú do Humenného už tradičné Švejkove pivné dni. Od 4. do 6. mája 2018 bude na Námestí slobody pripravený bohatý kultúrny program a niekoľko desiatok druhov chutného piva.

Deň prvý

Trojdňový pivný festival odštartuje v piatok 4. mája od 16:00 hod. pred Domom kultúry. Tu bude na návštevníkov festivalu čakať vystúpenie hudobnej skupiny Hur-care. „Neskôr slávnostne otvoríme Švejkove pivné dni divadelným predstavením v podaní umeleckej školy Via arto. Od 18:00 hod. sa už môžete tešiť na Kollárovcov a ich ľudovú hudbu,“ informovala Michaela Dochánová z tlačového referátu Mestského úradu v Humennom.

Deň druhý

V sobotu 5. mája si odvážlivci môžu trúfnuť zabehnúť pivný beh o 15:00 hod. „Pre fanúšikov futbalu tu máme od 16:30 hod. na ihrisku Pri mlyne futbalový zápas medzi FK Humenné a Veľkým Šarišom. Okrem toho zahrá kapela S.P.L.N., Genius Locci a predstaví sa aj Superstarista Samo Tomeček so svojou kapelou Tomeček Band,“ uviedla ďalej Dochánová. Doplnila, že večer o 20:15 hod. bude pripravený live prenos z Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji medzi Slovenskom a Českom.

Deň tretí

Posledný deň pivných slávností v nedeľu 6. mája otvorí o 16:00 hod. popoludní známa humenská hudobná skupina Geroc´k a neskôr zahrajú aj Jenos Brother´s. „Večer opäť o 20:15 hod. bude pripravený live prenos z Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji medzi Slovenskom a Švajčiarskom,“ dodala M. Dochánová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM