Rôzne Správy

Keď všetky podujatia majú stopku: Aj takto sa činia zamestnanci MsKS v Humennom

Zákaz podujatí odpísal hlavnú náplň Mestského kultúrneho strediska (MsKS) v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku Keď všetky podujatia majú stopku: Aj takto sa činia zamestnanci MsKS v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Ako sme vás už informovali, Humenské Švejkove dni sa konať nebudú a otáznik visí nad Pamätnými dňami mesta Humenné, ktoré sa majú konať v septembri a ktoré sú spojené s Humenským jarmokom.

Mestské kultúrne stredisko v Humennom sa však vysporadúva aj s mnohými ďalšími podujatiami, ktorých realizáciu neumožňuje aktuálna situácia a z nej vyplývajúce vládne nariadenia.

Ako informovala humenská radnica, v prvej polovici kalendárneho roka sa ešte v predstihu vypredali v Humennom štyri predstavenia – Kollárovci (19.4.), Radošinské naivné divadlo/Čo sa sníva trpaslíkom (15.5.), West Side Story (18.5.) a Ander z Košíc (26.4.).

„Muzikál West Side Story je zrušený, jeho manažment sa vyjadril, že do úvahy v preloženom termíne pripadá maximálne Prešov. Zaplatené vstupné teda budeme musieť vrátiť. Naopak ľudový zabávač Ander z Košíc má vystúpenie u nás už presunuté na október. Náhradný termín hľadáme aj v prípade Kollárovcov a Radošinského naivného divadla," uviedla pre web radnice riaditeľka MsKS Marta Helemiková.

Ako sú v tomto období zamestnávaní zamestnanci „kasky“? „Aktuálne zamestnanci MsKS delia svoju pracovnú náplň na dobrovoľnícku činnosť, opravy a administratívu. Ženy šijú rúška, chlapi opravujú na amfiteátri lavičky, nasleduje plot, popri tom hygienické maľby,“ ozejmila Helemíková.

Chcete okrem regionálnych správ dostávať dôležité aktuálne informácie? Nájdete nás aj na FB Dnes24.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM