Tomáš Šuhajda Rôzne

Keď si s priateľmi chcete vyraziť do mesta... 3 podniky v Humennom, do ktorých sa oplatí zavítať

Takmer každý si rád zájde posedieť s partiou priateľov do mesta. A očakáva, že to bude stáť za to. Aj v Humennom sa nájdu zaujímavé podniky, ktoré lákajú kvalitnými službami, ale aj čímsi navyše. Ktoré zaujali nás?

Ilustračný obrázok k článku Keď si s priateľmi chcete vyraziť do mesta... 3 podniky v Humennom, do ktorých sa oplatí zavítať
Zdroj: Dnes24.sk

Check # Mate!

Začíname kvalitnou kaviarňou, ktorá stavia na príjemnom prostredí a atmosfére typu „ako doma“. Nájdete ju na Tolstého ulici. Špecialitkou Check # Mate! je široká ponuka spoločenských hier, s priateľmi tak môžete zažiť množstvo zábavy a zároveň si precvičiť mozgové závity. Organizujú sa tam tiež pravidelne šachové turnaje. V nápojovom lístku nájdete aj alternatívy k bežným nápojom, súčasťou ponuky sú vlastné recepty. Ako nám prezradili z kaviarne, cieľom je nájsť produkty, ktoré sú chutné, ale zároveň i zdravé a neobsahujú zbytočné množstvo cukru. Poslednou takouto novinkou je domáci ľadový čaj- čerstvo uvarený a následne schladený sypaný čaj dostanete v kombinácii s ovocnými šťavami a kúskami ovocia.

A na záver ešte novinky. Check # Mate! čoskoro otvorí vlastnú kuchyňu a tešiť sa môžete na domáce koláčiky, bábovku, alebo cheesecake. Kaviareň sa chystá predstaviť aj nové raňajkové menu, ktoré si budete môcť vychutnať už od 7 ráno v bežný pracovný deň, ale aj napríklad ako neďeľný brunch.

El Son de La Havana

V Humennom na námestí máme prostredníctvom coffe cocktail baru El Son de La Havana aj kúsok Kuby. Podnik dvoch tvárí. Cez deň tam môžete stráviť čas pri výbornej káve a večer pri vychutnávaní najznámejších cocktailov. Štýlový kubánsky bar vsádza na kvalitu. Ak to rozmeníme na drobné, okrem profesionálneho servisu a prístupu k hosťom vás tam čakajú svetové barové trendy, široký výber prémiových destilátov, kvalitné cigary či moderná mixológia. V El Son de La Havana sa konajú pravidelne aj hudobné akcie, živé vystúpenia. Zažiť tak môžete zábavu á la niekde priamo na Kube s tým rozdielom, že nemusíte nikde cestovať.

Alibaba nočný bar

Ďalším v nami vybranej trojici podnikov je nočný bar v známom humenskom hoteli Alibaba. Ten však zďaleka nie je iba hotelom so službami pre hostí, ale na svoje si tam prídu i domáci. Wellness, fitness či squashové kurty ponúkajú na nočný bar nový pohľad. S priateľmi máte k dispozícii všetko „pod jednou strechou“. V bare na vás čaká okrem iného bohatá vinotéka s viac ako 50 druhmi vín či obľúbené vodné fajky. Väčšinu piatkov je na programe živá hudba či iné rôznorodé podujatia. Z posledných spomenieme koncert otca slovenského džezu Petra Lipu či u nás málo vídanú stand-up comedy v podaní tímu Jána Gorduliča.

Titulné foto: ilustračné, zdroj Daniel Kontuľ

Fotky interiérov, zdroj: Check # Mate!, El Son de La Havana, Alibaba nočný bar

Kam si vyraziť s priateľmi? 3 podniky v Humennom, ktoré za to stoja!
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM