Rôzne

Kde si v Humennom vyraziť tento týždeň? Neprehliadnite info o týchto akciách

Už viete, ako strávite svoje voľné chvíle počas najbližších dní? Nechajte sa inšpirovať našim výberom top akcií, ktoré sú tento týždeň na programe v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku Kde si v Humennom vyraziť tento týždeň? Neprehliadnite info o týchto akciách
Zdroj: Dnes24.sk

Pondelok: Čeky Point

V divadelnej sále Domu kultúry sa už v pondelok uskutoční výnimočná talkshow Mariána Čekovského, jedného z najznámejších rodákov práve z Humenného. A jeho hosťom bude taktiež známy východniar spevák Lukáš Adamec. Témou tejto šou bude cesta. Začiatok o 19:00 hod.

Piatok: DJ Robin & Bongoman Elizz

Obľúbená dvojica DJ Robin & Bongoman Elizz prinesie do Arena Night Clubu piatkovú noc House & Drums. Organizátori hovoria o energickom výbere trackov, interaktivite s publikom a najlepšej live drum šou na Slovensku.

Sobota: HC 19 Humenné – HC Sabinov

Po úspešnom vstupe do sezóny odohrajú humenskí hokejisti najbližší zápas opäť doma, v sobotu 28. septembra privítajú na domácom ľade HC Sabinov. Zápas sa začne 17:30 hod.

Sobota: Urgentný Príjem

Humenská formácia Urgentný príjem sa túto sobotu od 20:00 hod. predstaví v History Art & Music Clube. Zahrajú vlastnú tvorbu + covery od skupín ako Guns n Roses, Velver Revolver, Soundgarden, Pearl Jam, Alice in chains, Faith no more, Linkin Park a iné.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Pozrite si v pripojenom videu dedinu, ktorá je podľa nedávnej ankety zrealizovanej na našom portáli najkrajšia v Humenskom okrese.

Zdroj: Dnes24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM