Rôzne

Kde nebudete chýbať ani vy? Naj akcie od piatku do nedele, ktoré nás čakajú v Humennom

Máte chuť zrelaxovať či oddýchnuť si kdesi mimo svojej obývačky? Vybrali sme pre vás tipy na podujatia, ktoré sa v Humennom uskutočnia od piatku do nedele.

Ilustračný obrázok k článku Kde nebudete chýbať ani vy? Naj akcie od piatku do nedele, ktoré nás  čakajú v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Milan Lieskovský

V piatkový večer čaká humenský Arena Night Club veľká párty. Predstaví sa totiž jeden z najžiadanejších dídžejov na Slovensku – Milan Lieskovský. Tešiť sa môžete na jeho selekciu aktuálnej elektronickej tanečnej hudby. Začiatok akcie o 21:00 hod.

Dievča v pavúčej sieti

V sobotu a aj v nedeľu, vždy o 19:30 hod., dáva Kino Fajn americký krimi thriller Dievča v pavúčej sieti. Popis: Lisbeth Salanderová, kultová hlavná postava úspešnej knižnej série Milénium Stiega Larssona sa vracia na plátna v adaptácii krimi bestselleru Dievča v pavúčej sieti. V temnom thrilleri sa hackerka Lisbeth spolu s novinárom Mikaelom Blomkvistom zamotáva do siete plnej klamstiev, kyber zločincov a skorumpovaných politikov.

Martin Brečko

V sobotu od 20:00 hod. sa v Castle Music Clube predstaví nádejný spevák Martin Brečko, víťaz pesničkárskej súťaže Košický zlatý poklad z roku 2016. Vypočuť si môžete piesne z jeho debutového albumu PRVÝ a taktiež aj piesne z pripravovaného albumu.

Six Planets – TOTO

Rovnako v sobotu bude v History Art & Music Clube znieť hudba od skupiny TOTO a to v podaní domácej kapely Six Planets. TOTO je americká soft aj hard rocková rocková hudobná skupina pochádzajúca z Kalifornie. Začiatok o 20:30 hod.

Kačky rapotačky

V nedeľu od 15:00 hod. sa v Dome kultúry predstaví Crocus Theatre. Malí i veľkí sa môžu tešiť na predstavenie s názvom Kačky rapotačky. Jedná sa o komický i poučný príbeh o dvoch kačkách, ktoré cez svoju nevedomosť odhaľujú pravdu o zdravom jedle a životnom štýle, o ochrane prírody a jej kolobehu, o užitočnosti výdobytkov techniky, separovaní odpadu a napokon, aj o skutočných ľudských hodnotách. Interaktívna komická rozprávka je vtipná, poučná a aktuálna.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM