Tomáš Šuhajda Kultúra

Kapela Smola a Hrušky zavíta do Humenného: Cez koncert budú púšťať aj dokument

Reggae-punková kapela Smola a Hrušky sa pripravuje na špeciálne a jedinečné turné, ktoré prinesie fanúšikom nový zážitok z koncertného programu. Na Unplugged & Document Tour 2013 skupina predstaví filmový dokument, ktorý natočila počas jarného turné.

Ilustračný obrázok k článku Kapela Smola a Hrušky zavíta do Humenného: Cez koncert budú púšťať aj dokument
Zdroj: Dnes24.sk

Ten prináša necenzurovaný a realistický pohľad spoza pódia. Film si vyžadoval veľa práce a dolaďovania celkového príbehu, taktiež sa v ňom objavia aj niektorí kolegovia z hudobnej brandže, ktorí boli ochotní podeliť sa o svoj názor na kapelu. Kameru a réžiu si zobral na starosť talentovaný avantgardný umelec Enrik Bistika.

V Humennom sa kapela predstaví 24.10. 2013 v Nostalgii.

Ďalšou novinkou a novou výzvou pre kapelu je akustické prevedenie hitov, ale aj menej hraných songov, ktoré dostanú v unplugged verzii úplne novú tvár. „Je pre nás veľmi dôležité, aby sme naším fanúšikom ponúkli čo najviac. Dokument, unplugged a čoskoro aj ďalšie novinky, to všetko robíme lebo máme veľkú energiu a motiváciu tvoriť stále niečo nové. Sme znova pripravení odkryť niečo viac a hudobne posunúť naše možnosti“ hovorí frontman kapely Spoko Kramár.

Informácie poskytol Martin Hlavatý, manažér Smola a Hrušky

foto SaH: Zuzana Petríková & Katarína Orešanská

Kapela Smola a Hrušky zavíta do Humenného: Cez koncert budú púšťať aj dokument
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM