Futbal

Kamenica zažije futbalový sviatok: Zmeria si sily s piatym najlepším tímom Slovenska

Už onedlho zavíta do Kamenice nad Cirochou účastník najvyššej futbalovej súťaže na Slovensku, aby proti miestnemu celku odohral pohárový duel.

Ilustračný obrázok k článku Kamenica zažije futbalový sviatok: Zmeria si sily s piatym najlepším tímom Slovenska
Zdroj: TASR

Už onedlho sa na ihrisku v Kamenici nad Cirochou odohrá duel 2. kola Slovnaft Cupu medzi miestnym piatoligovým celkom a tímom z najvyššej futbalovej súťaže na Slovensku FK Železiarne Podbrezová.

Podbrezovej nevyšiel vstup do novej sezóny podľa predstáv, v prvých dvoch kolách prehrala tesne o gól najprv v Dunajskej Strede a potom aj doma so Spartakom Trnava, no chuť si budú chcieť zaiste napraviť so zemplínskymi tímami. V rámci Fortuna ligy privítajú Michalovce a potom ich už čaká cesta na východ a zápas proti domácej Kamenici nad Cirochou. Úvodný hvizd rozhodcu tohto zápasu zaznie o 17:00 hod.

Klub z Podbrezovej skončil v minulej sezóne Fortuna ligy na vynikajúcom piatom mieste a lepšie sa umiestnili len tímy ako MŠK Žilina, Slovan Bratislava MFK Ružomberok a AS Trenčín. Medzi jeho najväčšie hviezdy patria Miroslav Viazanko, Andrej Rendla alebo brat reprezentačného gólmana a takisto brankár Martin Kuciak.

FK Kamenica nad Cirochou, účastník 5. ligy Vihorlatsko-Dukelskej, postúpil do druhého kola Slovnaft Cupu po víťazstve na pokutové kopy nad štvrtoligistom FK Humenné.

Na fotke: tréner Podbrezovej Karol Praženica

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM