Rôzne

Kam si vyraziť tento týždeň? Aj takéto podujatia sa dajú v Humennom zažiť!

Nový týždeň je už tu. Nechajte sa inšpirovať, aké podujatia počas neho zažiť v našom meste. Tu sú naše tipy...

Ilustračný obrázok k článku Kam si vyraziť tento týždeň? Aj takéto podujatia sa dajú v Humennom zažiť!
Zdroj: Dnes24.sk

Štvrtok: 15:17

15:17 neznamená začiatok niektorého z vybraných podujatí, ale je to názov filmu, ktorý bude premietať humenské Kino Fajn vo štvrtok od 19:30 hod. Ide o americkú drámu a tu je popis: Americký herec a režisér Clint Eastwood (Americký ostreľovač, Sully) nakrútil svoj ďalší film opäť na základe skutočnej udalosti. 21.augusta 2015 si celý svet v ohromení vydýchol, keď médiá ohlásili zmarený teroristický útok na vlak # 9364 smerujúci do Paríža. Za obdivuhodným hrdinským činom stála trojica mladých Američanov cestujúcich po Európe, ktorí premohli ťažko ozbrojeného Maročana pripraveného zabíjať…

Piatok: Zápas o všetko

V piatok zažije Mestská športová hala v Humennom veľký futsalový zápas. V rámci Druhej ligy Východ privíta Angels Humenné Zlato Lux Košice, pričom pôjde o priamy súboj o prvenstvo v tejto súťaži. Jej víťaz postupuje do baráže o futsalovú extraligu! Úvodný hvizd rozhodcu zaznie o 17:30 hod.

Sobota: Play-off

Hokejisti MHK Humenné zvíťazili v prvom zápase úvodného kola play-off na ľade Sabinova presvedčivo 10:4 a čaká ich zápas číslo dva na domácom zimnom štadióne. Začiatok je o 17:30 hod. Hrá sa pritom na dva víťazné zápasy, ak by náhodou MHK Humenné zaváhalo, rozhodujúci tretí sa odohrá opäť na humenskom zmáku už o deň neskôr v nedeľu s rovnakým časom úvodného buly.

Sobota: Mládežnícky ples

Túto sobotu sa uskutoční aj 5. Mládežnícky ples v Humennom, konkrétne v spoločenskej sále ROH. Podujatie začne o 18:00 hod. O zábavu sa postará DJ Gabriello. Účastníci môžu zažiť tiež svetelnú šou, tombolu, vystúpenia kapely Gipsy Angel Band či talentovaných mládežníkov z mesta a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM