Tomáš Šuhajda Rôzne

Kam si skočiť v Humennom tento týždeň: Výber zaujímavých podujatí, ktoré vám pomôžu zatraktívniť váš voľný čas

Nesedieť kdesi doma medzi štyrmi stenami, ale vyraziť si von a oddýchnuť si pri podujatí. Aj to človek raz za čas určite potrebuje. A v Humennom tak môžete učiniť aj v priebehu tohto týždňa. Zaujímavé akcie totiž nebudú chýbať a my sme z nich niekoľko vybrali.

Ilustračný obrázok k článku Kam si skočiť v Humennom tento týždeň: Výber zaujímavých podujatí, ktoré vám pomôžu zatraktívniť váš voľný čas
Zdroj: Dnes24.sk

Šmolkovia

Už v utorok 8. decembra je v miestnej športovej hale na programe veľká šou pre deti – Rozprávkoland, v rámci ktorej sa v hlavnej úlohe predstavia Šmolkovia. Tanečno-hudobná šou sľubuje plno svetelných efektov, tanečných vystúpení a obľúbených šmolko hitov, preložených a prespievaných do slovenčiny. Začiatok podujatia je o 17:00.

Výstava

Tip pre milovníkov umenia. Vo výstavnej sieni Domu kultúry budú k videniu olejomaľby a koláže Evy Goľovej. Vernisáž tejto výstavy je na programe v utorok 8. decembra o 16:30.

Hokej

V stredu 9. decembra je ako obvykle v Humennom na programe i hokej. Domáci MHK privíta silný a aktuálne v tabuľke tretí Liptovský Mikuláš. Podarí sa našim hokejistom konečne bodovať? Na ôsme miesto, zaručujúce účasť v play off, strácajú už 12 bodov. Začiatok zápasu je o 17:30. Príďte povzbudiť!

Helena Vondráčková

Vo štvrtok 10. decembra je na programe vianočný koncert českej megahviezdy Heleny Vondráčkovej a Charlie Bandu. Dejiskom bude miestna športová hala. Koncert sa začína o 19:00.

Snehová kráľovná

Z ponuky humenského Kina Fajn dávame do pozornosti Snehovú kráľovnú. Tento ruský animovaný film budú premietať v sobotu 12. decembra a to dokonca dvakrát, o 15:00 aj o 17:00, druhé premietanie bude vo formáte 3D.

Gerde sa s pomocou škriatka Orma podarilo poraziť Snehovú kráľovnú a vyslobodiť bračeka Kaya. Ostatným škriatkom sa zapáčila sloboda, ktorú dovtedy nepoznali a Orm sa stal ich hrdinom a vzorom. Z ľadu a snehu však povstali nové temné sily, ktorým dokáže čeliť len po boku svojich verných priateľov. Orma tak čaká napínavé dobrodružstvo plné nebezpečenstva a nástrah, na ktorého konci zistí, že priateľstvo, šťastie a pravá láska prekoná všetky prekážky a zvíťazí aj nad tým najväčším zlom!

Vánoční Kameňák

To bol tip do kina najmä pre deti, teraz jeden i pre dospelých. V sobotu 12. decembra a v nedeľu 13. decembra vždy o 19:30 budú dávať českú komédiu Vánoční Kameňák.

Starosta Pepan naozaj nemá pokojné Vianoce. Nepreslávi Kameňákov, pretože mu zatrhli unikátny projekt zjazdovky s veľkým skokanským mostíkom na neďalekom Řípe. Nepomohla ani protekcia pána prezidenta. Čím teda na Vianoce prekvapí Kameňákovčanov? Zázraky sa však dejú, zvlášť cez Vianoce. Na miestnom trhu si otvorí stánok najväčšia celoštátna celebrita, televízna veštkyňa Ruža. Tá spásonosne vyveští náhradné riešenie – klzisko! Do sviatočnej mely se pridá vianočný večierok učiteliek s pánskym striptýzom, pátranie po stratenom Kohnovi, inovácia Veselého domu a nájdený pes, ktorému Franta Cloumal dal meno Chuck Norris. A učiteľka Vlastička, stále márne nadbiehajúca Pepanovi, sa vo finále konečne dočká zblíženia s milovaným starostom. Na ľade, ako predpovedala vedma…

Adventná nedeľa

Ani na tretiu adventnú nedeľu nebude chýbať kultúrny program na Námestí slobody pri Fontáne lásky. Tentoraz vystúpia žiaci Súkromnej základnej školy Múza v Humennom. Podujatie sa začne tradične o 15:00.

V nedeľu 13. decembra sa uskutoční v Humennom i vianočný koncert Kandráčovcov. Lístky sú však podľa Mestského kultúrneho strediska už vypredané.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM