Rôzne

Kam si skočiť cez dni voľna v Humennom? Nechajte sa inšpirovať

Kam si skočiť za oddychom cez tento víkend v našom meste? Nechajte sa inšpirovať našimi tipmi na zaujímavé akcie...

Ilustračný obrázok k článku Kam si skočiť cez dni voľna v Humennom? Nechajte sa inšpirovať
Zdroj: Dnes24.sk

Veterány v meste

V dňoch 14. až 16.septembra sa v Snine uskutoční Stretnutie historických vozidiel pod Vihorlatom 2018 a počas druhého dňa a teda v sobotu je naplánovaná spanilá jazda, ktorá bude mať zastávku aj v Humennom. Zočiť historické vozidlá v Humennom budete môcť v čase od 14:30 do 15:30 hod. Viac info nájdete tu.

Rock ‚n‘ Roll opening party

V sobotu je v Humennom taktiež naplánované slávnostné otvorenie Castle Music Club-u, ktorý nájdete v priestoroch dnes už bývalého podniku Castle Cave a teda v humenskom zámku. Od 22:00 hod. sa predvedú v rámci otváracej rock ‚n‘ roll párty The Cellmates.

Nebezpečná láskavosť

Humenské Kino Fajn bude v nedeľu od 19:30 hod. premietať americký thriller s názvom Nebezpečná láskavosť. Popis: Všetko sa začína obyčajnou láskavosťou – Emily (Blake Lively) požiada svoju najlepšiu priateľku Stephanie (Anna Kendrick), aby vyzdvihla jej syna zo škôlky. Lenže Emily si po neho už nepríde. Nedvíha telefón a neodpovedá ani na esemesky. Stephanie sa preto spojí s manželom Emily, Seanom (Henry Golding) a spolu rozbehnú veľkú pátraciu akciu. S pribúdajúcimi informáciami postupne prichádzajú na to, že Emily bola v skutočnosti niekým úplne iným a jej pravú tvár vôbec nepoznali. V tej chvíli sa začína odvíjať príbeh plný šokujúcich zvratov, tajomstiev a odhalení, v ktorom majú hlavné slovo láska a pomsta.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM