Rôzne

Kam si skočiť cez aktuálny víkend v Humennom? Nechajte si poradiť

Neviete, kam si skočiť počas aktuálneho víkendu v našom meste? Nechajte si poradiť. Prinášame vám niekoľko tipov na zaujímavé akcie...

Ilustračný obrázok k článku Kam si skočiť cez aktuálny víkend v Humennom? Nechajte si poradiť
Zdroj: Dnes24.sk

Kollárovci

V sobotu bude Mestská športová hala patriť známemu zoskupenia Kollárovci a ich koncertu. V Humennom sa predstavia v rámci Neúprosný Čas Tour. Začiatok koncertu je naplánovaný na 17:00 hod.

Príbeh hudby

Zaujímavé podujatia sa v sobotu uskutoční v History Art & Music Clube a to od 20:00 hod. Rozpovedaný bude príbeh legendárnej kapely Deftones. Nazrie sa aj do súkromia členov kapely, nebude chýbať ich hudba a môžete sa dozvedieť aj nejednu zaujímavosť o tejto kapele, ktorá bola na začiatku vzniku jedného hudobného žánru, nu metalu.

Pašerák

V sobotu aj v nedeľu, vždy o 19:30 hod. dáva Kino Fajn americkú drámu s názvom Pašerák. Popis: Clint Eastwood stvárňuje Earla Stona, osamelého 80-ročného muža na mizine s krachujúcim biznisom, ktorý dostane ponuku robiť obyčajného šoféra. Znie to jednoducho, no Earl nevedomky podpísal zmluvu na drogového kuriéra pre mexický kartel. Darí sa mu a dokonca tak dobre, že náklad sa mu prudko zväčšuje, až mu pridelia dozor. Nie je jediným, kto na Earla dohliada. Záhadný nový drogový pašerák sa dostal do hľadáčika húževnatého agenta úradu pre kontrolu obchodu s drogami, Colina Batesa.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

A vyraziť si môžete aj do okolitej prírody, ktorá má počas zimy svoje osobité čaro. Ukážku nájdete v pripojenej fotogalérii.

Úchvatné divadlo: Režisérkou teplotná inverzia, v hlavnej úlohe Vihorlat!
18
Galéria

Titulné foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM