Tomáš Šuhajda Tlačové správy

Kam s partiou v Humennom? Čo tak tradičná piváreň s originálnymi akciami!

Príjemné posedenie pri kozube, dva bary, tri druhy čapovaného piva... Jednoducho pohodová a tradičná piváreň v Humennom, ktorá sa pýši aj niekoľkými jedinečnými akciami.

Ilustračný obrázok k článku Kam s partiou v Humennom? Čo tak tradičná piváreň s originálnymi akciami!
Zdroj: Dnes24.sk

Piváreň pod Sieťkou má dlhoročnú tradíciu a v súčasnej podobe funguje už štvrtý rok. Za tú dobu si stihli návštevníci obľúbiť niekoľko celkom originálnych akcií. „Napríklad pre cyklistov sme tento rok organizovali tretí ročník Tour de Sieťka. Nenáročnú 25 kilometrovú trať si mohol vyskúšať každý, kto vie bicyklovať. Po cyklistike nasledovali súťaže v rôznych pivných pretekoch a nechýbal výborný guľáš šéfkuchára Janka,“ opisuje jednu z akcií spolumajiteľka pivárne Agáta Vasilová.

To však nie je zďaleka všetko. Pre fajnšmekrov organizujeme akciu Grillmajster Sieťka, pokračuje pani Agáta. Súťažiaci grilujú svoje vlastné dobrôtky a ľudia podľa svojich chuťových pohárikov ohodnotia najlepšieho.

„Milovníci country si u nás taktiež prídu na svoje, už 3-krát sme usporiadali Countryfest, máme za sebou tiež tematické večery pri hudbe ako napríklad Rusínsky večer, Rocková noc, Disco Oldies 70., 80. a 90-tych rokov,“ vymenuváva ďalej.

Pod Sieťkou nechýba v lete terasa s možnosťou grilovať v záhradnom grile a túto piváreň si môžete vybrať aj ako miesto rodinných osláv či firemných posedení.

AKTUÁLNE!

Ak sa rozhodujete kde si užijete posledné dni v roku, 26. 12. je na programe, ako inak, Štefánska párty a v posledný deň roku Silvester v Pivárni pod Sieťkou. Bližšie info o akcii priamo v pivárni na Hviezdoslavovej 10 :). Sledujte dianie aj na Facebook.com/Pi­váreň pod Sieťkou.

Tradičná piváreň s originálnymi akciami!
11
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM