Iné športy

Juniorské majstrovstvá Slovenska v atletike: Talent z 1. AK Humenné sa dostal na pódium

V Dubnici sa uskutočnili juniorské majstrovstvá Slovenska v atletike a svoje sily s konkurenciou si prišli zmerať aj Patrik Megela a Tamara Ivančová z 1. AK Humenné.

Ilustračný obrázok k článku Juniorské majstrovstvá Slovenska v atletike: Talent z 1. AK Humenné sa dostal na pódium
Zdroj: 1.AK Humenné

V Dubnici nad Váhom počasie diaľkarom neprijalo a tí vôbec neoslnili. Platí to aj pre Patrika Megelu z 1. Atletického klubu Humenné. O sedem centimetrov prehral so svojím kamarátom a športovým rivalom Jakubom Bendom z Bratislavy, synom trénerky Nadi Bendovej, nášho najlepšieho Slovenského šprintéra Jána Volka. Druhé miesto nebolo úplne to orechové po halovej sezóne, kde Patrik zobral titul v diaľke a trojskoku. Humenský talent sa predstavil aj v behu na 100 m a to už bolo z iného súdku. Do finále síce nepostúpil no v druhom rozbehu časom 11,16 s osobným rekordom skončil na 3. mieste.

Druhou v humenských farbách bola Tamara Ivančová, ktorá si ešte pred majstrovstvami Slovenska starších žiačok chodí ladiť formu na staršie kategórie. V behu na 800 m bežala veľmi dobre, no v závere už chýbali sily. Časom 2:30,49 skončila na 5. mieste.

Spravodajský portál Humenné 24 informoval tréner Marek Lučka.

Na fotke vľavo: Patrik Megela

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM